Így szeress egy introvertáltat - Ismerd meg jobban a párodat

Írta: ,

Teljesen belezúgtál a párodba, ám néha nem tudsz kiigazodni rajta? Legszívesebben mindig vele lennél, de ő néha vágyik egy kis magányra? Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szeret, előfordulhat, hogy csupán zárkózott típus. Ha eddig soha nem jártál introvertált pasival, akkor valószínűleg beletelik majd egy kis időbe, míg teljesen elfogadod a személyiségét. Cikkünkben adunk egy kis segítséget ahhoz, hogy jobban megértsd!

Ha a párod introvertált, ne csodálkozz rajta, ha néha szeretne egy kicsit egyedül lenni. Ez nem azt jelenti, hogy un téged és inkább elkerül. Hidd el, ez nem rólad szól, csupán olyan a személyisége, hogy szüksége van időről időre egy kis egyedüllétre.

Persze, sokszor ezt nehéz elfogadni, főleg, ha olyan típus vagy, aki sülve-főve szeret együtt lenni a párjával. Néha azonban kompromisszumokat kell kötni és ha tényleg szereted, el kell fogadnod olyannak, amilyen. Előfordulhat, hogy szeret néha csendben olvasni vagy tanulni, amikor Te legszívesebben zenét hallgatnál vagy beszélgetnél. Ilyenkor nem szabad megsértődni, hagyd, hadd tegye, amit szeretne.

Az introvertáltak egyik fő jellemzője, hogy gyakran megtartják maguknak a gondolataikat és a legbelsőbb érzéseiket. Ha csendben marad a párod, nem azt jelenti, hogy nincsenek önálló gondolatai, csupán inkább szeretné magának megtartani a véleményét.

A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz, ha faggatod és kérdezősködsz. Az introvertáltak nem kedvelik a fecsegést és a pletykákat sem. Hiába traktálod őket ezekkel, szinte biztosan nem váltasz ki belőlük semmiféle reakciót és előbb-utóbb megunják majd.

Természetes, hogy jól esik néha kibeszélni mindenféle lényeges vagy lényegtelen apróságot, de ezeket inkább a barátnőiddel oszd meg, ők sokkal inkább értékelni fogják.