Szerencsés az, aki átéli: Ikerláng szerelmek

Kovács Andrea
Írta: ,
Szerencsés az, aki átéli: Ikerláng szerelmek

Te hallottál már az ikerlángról? Az a fajta szerelem, amiről azt mondják, hogy az égig repít, és a mélybe taszít egyszerre. Ami annyira intenzív és vibráló, hogy egyszerűen nem tudod kiverni a fejedből, még évek távlatából sem. Ritka, hogy valaki rátaláljon a saját ikerlángjára, de azok a szerencsés emberek, akikkel ez megtörtént, harmonikus, boldog, és semmihez sem fogható kapcsolatként írják le őket. Most megtudhatod, pontosan milyen ez a szerelem, és miről ismerheted fel a másik feledet.

Lehet, hogy már megtapasztaltam ezt a szerelmet? Kép forrása: stylecaster.com

Ezeket olvasva talán benned is felmerült ez a kérdés: lehet, hogy már korábban megtaláltad az ikerlángodat, de nem tudtál róla?

A legtöbben utolsó életükben találkoznak egymással, de megesik, hogy egy-egy lélek több reinkarnációban is összekapcsolódik. Előfordul viszont, hogy nem maradnak együtt sokáig.

Erről leginkább az tehet, hogy valamelyikőtök még nem lépett tovább a múltbéli sérelmeken, fájdalmakon, ami megakadályozza, hogy valóban közel kerüljetek egymáshoz.

Emiatt ugyanis nem lennétek képesek erősebbé tenni egymást, és spirituálisan fejlődni.

Ameddig úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni a múltadon, nem is valószínű, hogy igazán megtapasztaltad az ikerláng szerelem csodálatos élményét.

Az elmúlt évszázadokban rengeteget fejlődtünk, ez pedig egyenes úton vezet ahhoz, hogy az ikerlángunkat is korábban találjuk meg.

Aminek a megtanulásához, beépítéséhez régen egy egész életre volt szükség, azokat most már néhány év – sőt, van, hogy hónap!

– alatt megtanulhatjuk. Ezt a fajta szerelmet viszont nem lehet szándékosan keresni, hiszen senki sem tudja, pontosan hol futhattok egymásba.

Folytasd az életedet, ahogy eddig is tetted: menj el bevásárolni, dolgozni, pihenni, hiszen az ikerlángodat a lelki kapocs vezeti el majd hozzád.

Akár személyesen, akár az interneten vagy telefonon is találkozhattok, és amikor ez megtörténik, abban a pillanatban tudni fogjátok, hogy egymásnak lettetek teremtve.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv