5 jel, hogy sokkal szerelmesebb vagy, mint a pasid

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A kapcsolatotok legelején éppúgy előfordulhatnak mélypontok, mint sok-sok év után. Ha erős a szerelmetek, ezeken a hullámvölgyeken átlendülhettek, ám az alábbiak arra figyelmeztetnek, hogy nagyon komolyan át kell beszélnetek mindent. Akkor is, ha félsz szembenézni a tényekkel, ezek a jelek arra utalnak, hogy te sokkal szerelmesebb vagy, mint a pasid.

Ha azt veszed észre, hogy folyton te kezdeményezed az együttléteket, az mindenképpen intő jel, hiszen jól tudjuk, hogy a férfiak túlnyomó többségének az egyik legfontosabb kérdés a szexuális élet.

Még rosszabb a helyzet, ha úgy érzed, amennyiben te nem nyitnál felé, hetekig össze se bújnátok – és ez jól láthatóan őt nem különösebben érdekli.

Azonban nem csupán a szex hiánya az, ami felhívja a figyelmedet erre a problémára, hiszen a hétköznapi ölelésekre, puszikra szintén vonatkozik a kezdeményezés kérdése.

Nem túl szerencsés, de idővel szinte mindenkinél háttérbe szorul a csókolózás. Azonban, ha egy sima szájra puszit, egy szeretetteljes ölelést is úgy kell kikönyörögnöd, akkor nem feltétlenül az áll a háttérben, hogy a barátod nem túl érzelmes fajta.

Nem érdeklődik irántad Kép forrása: fabmood.com

Természetesen nem arról van szó, hogy ha egy napig nem kérdezi meg, mi volt veled a munkahelyeden, vagy hogyan telt a napod, mennyire van izomlázad az edzést kövezően, akkor végleg elindultatok a lejtőn.

Ez a jel akkor intő számodra, ha már neked is feltűnik, mennyire hidegen hagyja a pasidat, mi tesz boldoggá, vagy éppen mitől vagy lehangolt.

Nem jegyzi meg a számodra fontos eseményeket, elfelejti a névnapodat, teljesen unott, ha gyerekkori képet, vagy bármilyen fotót mutatsz neki?

Ugyanígy felületesen figyel, ha egy számodra érdekes témát feszegetsz, mesélsz magadról? Ez nem csak arra utal, hogy nem igazán egyezik az érdeklődési körötök, hanem arra is, hogy nem érdekled annyira, amennyire kellene.