5 jel, hogy sokkal szerelmesebb vagy, mint a párod

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 jel, hogy sokkal szerelmesebb vagy, mint a párod

Kép forrása: summermurdock.com

A kapcsolatotok legelején éppúgy előfordulhatnak mélypontok, mint sok-sok év után. Ha erős a szerelmetek, ezeken a hullámvölgyeken átlendülhettek, ám az alábbiak arra figyelmeztetnek, hogy nagyon komolyan át kell beszélnetek mindent. Akkor is, ha félsz szembenézni a tényekkel, ezek a jelek arra utalnak, hogy te sokkal szerelmesebb vagy, mint a pasid.

Teljesen máshogy reagál, mint te Kép forrása: oncewed.com

Ugyancsak intő jel, feltéve, hogy te tudod magadról: szerelmes vagy. Ha a pasid szinte minden helyzetben másként reagál, mint ahogyan azt elvárnád, vagy ahogy te tennéd, akkor az szintén arra utal, hogy érzelmileg nem vagytok egy szinten.

Például te biztosan nem mondanál 100%-os igent úgy egy csajos bulira, hogy nem beszélsz előtte vele, hiszen nem tudhatod, volt-e bármilyen komoly terve a hétvégére. Ő viszont gond nélkül biztosítja a többieket, hogy ott lesz, téged kész tényekkel szembesít.

Persze ez csak egy példa a sok közül! Az mindenesetre biztos, ha részéről túl sok ilyen bántónak ható figyelmetlenség érkezik irányodba, akkor nem vagytok egyformán szerelmesek egymásba.

Ha azt veszed észre, hogy folyton te kezdeményezed az együttléteket, az mindenképpen intő jel, hiszen jól tudjuk, hogy a férfiak túlnyomó többségének az egyik legfontosabb kérdés a szexuális élet.

Még rosszabb a helyzet, ha úgy érzed, amennyiben te nem nyitnál felé, hetekig össze se bújnátok – és ez jól láthatóan őt nem különösebben érdekli.

Azonban nem csupán a szex hiánya az, ami felhívja a figyelmedet erre a problémára, hiszen a hétköznapi ölelésekre, puszikra szintén vonatkozik a kezdeményezés kérdése.

Nem túl szerencsés, de idővel szinte mindenkinél háttérbe szorul a csókolózás. Azonban, ha egy sima szájra puszit, egy szeretetteljes ölelést is úgy kell kikönyörögnöd, akkor nem feltétlenül az áll a háttérben, hogy a barátod nem túl érzelmes fajta.