5 apró jel, amiből biztosra veheted, hogy szerelmes vagy – A pszichológus szerint

Zabolai Margit
Írta: ,
5 apró jel, amiből biztosra veheted, hogy szerelmes vagy – A pszichológus szerint

Kép forrása: marinascholze.com

Szerelem, szerelem... Az egyik legerősebb érzelem, ami háborúkat indít el, és évszázados családi viszályokat képes elcsitítani. De honnan is tudhatjuk, ha valóban szerelmesek vagyunk? A Psychologytoday.com cikke szerint ezek a legegyértelműbb jelei annak, hogy eltalált Ámor nyila.

Ábrándozás, te tettél tönkre... Kép forrása: bloglovin.com

Lehet, hogy ha együtt vagytok, az olyan, mintha megszűnne a világ, de gondolsz rá akkor is, amikor a többi dolgodat intézed?

Ha nem csak a közös számotokról, vagy a lakásához közeli buszmegállóról, hanem mondjuk egy csokor hónapos retekről is ő jut eszedbe, mert szombaton azt reggeliztetek a májkrémes kenyér mellé, vagy mert gyerekkorában az egyik nagynénjének volt egy kutyája, amit egy farmról hoztak, ahol biztosan volt retek is – na az már a szerelem jele.

Ha napközben is sokszor eszedbe jut, és az apróbb döntéseidkor is mérlegeled a kapcsolatotokra gyakorolt hatásukat is, akkor tényleg érte dobog a szíved.

Féltékeny vagy, de nem gyanakvó Kép forrása: bodasyweddings.com

Egy egészséges kapcsolat a bizalmon alapul, éppen ezért te sem feltételezed a párodról, hogy megcsalna vagy fájdalmat okozna neked – ha el tudnád ezt képzelni róla, akkor miért is szeretnél egy ilyen embert?

Maga a féltékenység azonban több tanulmány szerint is cseppet sem mérgező, inkább egy tejesen természetes érzés.

Ha valakit igazán szeretsz, akkor szeretnéd, hogy ő is hasonlóan érezzen, neki is hiányozz, ő is veled érezze a legjobban magát.

Az egészséges, és egymás életét nem mérgező féltékenység a szerelem jele lehet.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!