A szerelem tényleg vak – és ennek evolúciós oka van

Szirák Viki
Írta: ,

Mindenki hallotta már a híres mondást, miszerint a szerelem vak, és aki átélte már ezt a csodálatos érzést, hamar rájött, hogy ebben tényleg van igazság! Biztosan te is megtapasztaltad már, hogy míg utólag tisztán láttad, mi a hiba a sráccal, az adott időszakban a rózsaszín köd miatt ebből semmit sem vettél észre. De gondolkodtál már azon, vajon miért van ez így?

Tegyük fel, hogy megismerkedtél egy sráccal, aki hamar levett téged a lábadról. Néhány randi után már úgy érzed, fülig szerelmes vagy belé, és nem bírod őt kiverni a fejedből, annak ellenére, hogy nem ismered még igazán. Számodra minden tökéletes rajta: a haja, a nevetése, de még az is, ahogy megrendeli a kaját az étteremben. Nem tudnád megmagyarázni, hogy miért látod őt ennyire hibátlannak, és épp ezért idegesít az, hogy a barátaid szerint túlzásokba esel. Hogy szerintük nem is ismered őt, így kár lenne azonnal beleélned magad a kapcsolatba. De egy ilyen helyzetben egyszerűen nem tudsz külső szemlélőkre hallgatni, és meggyőződésed, hogy a többiek csak irigykednek rád.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019