Szerelem vagy csak barátság? Ezek árulkodnak, ha valami mégsem az igazi

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Szerelem vagy csak barátság? Ezek árulkodnak, ha valami mégsem az igazi

Kép forrása: unsplash

Alapvetően boldog párkapcsolatban élsz, de vannak kétségeid azt illetően, hogy örökre együtt fogtok-e maradni? Akkor lehet, hogy te sem tudod eldönteni, valóban szerelmes vagy-e, esetleg csak együtt élsz valakivel, aki egy nagyon jó ember, de mégsem az igazi…

Megfordult már a fejedben a szakítás Kép forrása: unsplash

Az az igazság, hogy egy jól működő kapcsolatban az ember mindenre gondol, csak a szakításra nem. Ha ez rád nem igaz, akkor van rá esély, hogy egyáltalán nem jó a kapcsolatotok, de szerelmes biztosan nem vagy.

Ez főleg akkor igaz, ha többször is elhatároztad magadat, hogy szakítani fogsz vele, ám mivel konkrét okot nem tudtál megfogalmazni, inkább elhessegetted az egészet. Azon agyaltál, hogy igazán rendes pasi, mindent megtesz érted, semmi rosszat nem tett, adnod kell neki még egy esélyt…

Erre az egészre rátesz egy lapáttal, ha rosszul érzed magadat akkor, amikor kedveskedik neked, szerelmet vall, meglep valamivel. Úgy érzed, nem tudsz ezeknek őszintén örülni, nem önt el tőlük a melegség, éppen ellenkezőleg: zavarba jössz és rossz embernek gondolod magadat.

Sajnos ezzel együtt biztos, hogy nem vagy belé szerelmes, és bár szeretnéd ennek az ellenkezőjét hinni, nem csak saját magadat csapod be, hanem őt is.

Amikor együtt töltitek az időt, ugyan általában jól érzed magadat, de folyton azon jár az eszed, hogy még mennyi mindent tudnál csinálni ehelyett.

Kicsit időhúzásnak érzed a közös mozizást, a vacsorázást, vagy bármilyen más programot, amit együtt csináltok.

Egyszerűen nem igazán tudod megélni a jelent, azt, hogy együtt lehettek. Mintha picit egy kötelesség lenne a randevúzás, valami, ami hozzátartozik a mindennapjaihoz, de egyébként meglennél nélküle is.

Éppen emiatt jár azon az eszed, hogy mással is tölthetnéd az időt, esetleg még az is eszedbe jut, hogy valami „hasznosabbra” fordíthatnád a felszabadult óráidat.

Ez a legkevésbé sem jó jel, hiszen ha szerelmes vagy, akkor minden teendőd közepette arra vágysz, mikor lehettek már végre együtt.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató