Az alábbiakat mindenképp kerüld, ha a szerelmed nehéz időszakon megy át

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sajnos mindenki életében akadnak olyan helyzetek, amikor hullámvölgybe, mélypontra kerül. Nagy szerencse, ha ilyenkor egyáltalán van, akire támaszkodhatunk – feltéve, hogy az az illető jól tud segíteni. Ezeket a hibákat te se kövesd el, ha a szerelmed éppen nehéz időszakon megy át!

A férfiak különösen meg tudják makacsolni magukat akkor, ha valami problémájuk akad. Sokszor úgy érzik, nem elég erősek, ha nem oldják meg egyedül a krízishelyzetet. Sajnos, vagy nem sajnos, de beléjük még azt nevelték, hogy a férfiaknak önállóan is talpra kell állniuk.

Éppen ezért, csak még inkább kivívod az ellenállását, ha elkezded nyaggatni. Nyilván megérzed, hogy gondja van, akkor is, ha nem mondja. Megváltozik a viselkedése, távolságtartó és ingerült lesz, problémától függően az is lehet, hogy céltanná, teljesen lehangolttá válik.

Az szinte borítékolható, hogy nem segít benneteket a megoldásban, ha elkezded faggatni, érzelmileg zsarolni. A legkevésbé arra van szüksége, hogy a te kirohanásaidat, hisztijeidet is kezelje.Emelkedj felül ezen, mert most neked kell az erősebb félnek lenned!

Tartsd tiszteletben, mit szeretne Kép forrása: weddingsparrow.com

Nem vagyunk egyformák, nem egyforma a probléma megoldási képességünk sem. Mindenki mást és mást igényel: van, aki elvonul, van, aki többet jár edzeni, és van, aki órákon át beszélget a szeretteivel.

Utóbbi inkább a nőkre jellemző, mi valahogy könnyebben megoldjuk a gondokat akkor, ha alaposan kivesézzük. A férfiak azonban nem ilyenek, legalábbis nem mindegyikük. Ugyan nem feltétlenül igaz minden férfira, hogy probléma esetén teljesen magába fordul, de gyakran a megosztást lerendezik néhány rövid, tömör mondattal, a megoldást, feszültség-levezetést azonban egyedül oldják meg.

Számodra kínzással felérhet a külső szemlélődés, de azt kell figyelembe tartanod, hogy ha a maga módján „gyógyulhat”, akkor a szerelmed is könnyebben átlendül ezen a mélyponton.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019