5 dolog, amiben megváltozik a személyiséged egy megcsalás után

Szirák Viki
Írta: ,

A megcsalás nem csak azt jelenti, hogy a párod együtt volt egy másik személlyel, hanem azt is, hogy eljátszotta a bizalmad, és visszaélt az érzéseiddel is. Ezért, amikor szembesülsz azzal, hogy a partnered hűtlen volt hozzád, az téged is megváltoztat; akár megbocsátasz neki, akár nem.

Még ha korábban magabiztos személyiség is voltál, egy megcsalást követően ez teljesen megváltozik.

Eleinte a párodra vagy dühös, de ez a harag később magadra irányul, és azon kezdesz gondolkodni, vajon te mit rontottál el.

Hogy biztosan felszedtél pár kilót, és az volt a gond.

Vagy nem vagy elég csinos, és a tükörbe nézve nem is látod magad már olyannak, mint előtte.

Az önbizalmadat időbe telik felépíteni, és talán sosem lesz ugyanolyan; de nem szabad elfelejtened, hogy a végén rajtad múlik, hogyan állsz fel ebből a helyzetből.

Onnantól kezdve, hogy átélsz egy megcsalást, a szerelem gondolata nem mesebeli érzés lesz, pillangókkal a gyomrodban, ahogy az korábban volt.

Nem hiszel abban, hogy létezik szőke herceg, sem pedig abban, hogy van boldog befejezés; inkább óvatossá válsz.

Elszigeteled magad, és egy darabig nem mersz randizgatni, mert úgy érzed, ha megadod valakinek a bizalmat, előbb-utóbb úgyis eljátssza azt. Szarkasztikus viselkedést veszel fel a szerelemmel kapcsolatban, és ha a barátaid mesélnek a kapcsolatukról, te már rég nem tudod őket mosolyogva hallgatni.

Egy új kapcsolat eleinte nem boldogsággal tölt el, hanem óvatos félelemmel, és ezért tudsz nehezen megbízni a partneredben.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján