5 dolog, amiben megváltozik a személyiséged egy megcsalás után

Szirák Viki
Írta: ,

A megcsalás nem csak azt jelenti, hogy a párod együtt volt egy másik személlyel, hanem azt is, hogy eljátszotta a bizalmad, és visszaélt az érzéseiddel is. Ezért, amikor szembesülsz azzal, hogy a partnered hűtlen volt hozzád, az téged is megváltoztat; akár megbocsátasz neki, akár nem.

Még ha korábban magabiztos személyiség is voltál, egy megcsalást követően ez teljesen megváltozik.

Eleinte a párodra vagy dühös, de ez a harag később magadra irányul, és azon kezdesz gondolkodni, vajon te mit rontottál el.

Hogy biztosan felszedtél pár kilót, és az volt a gond.

Vagy nem vagy elég csinos, és a tükörbe nézve nem is látod magad már olyannak, mint előtte.

Az önbizalmadat időbe telik felépíteni, és talán sosem lesz ugyanolyan; de nem szabad elfelejtened, hogy a végén rajtad múlik, hogyan állsz fel ebből a helyzetből.

Onnantól kezdve, hogy átélsz egy megcsalást, a szerelem gondolata nem mesebeli érzés lesz, pillangókkal a gyomrodban, ahogy az korábban volt.

Nem hiszel abban, hogy létezik szőke herceg, sem pedig abban, hogy van boldog befejezés; inkább óvatossá válsz.

Elszigeteled magad, és egy darabig nem mersz randizgatni, mert úgy érzed, ha megadod valakinek a bizalmat, előbb-utóbb úgyis eljátssza azt. Szarkasztikus viselkedést veszel fel a szerelemmel kapcsolatban, és ha a barátaid mesélnek a kapcsolatukról, te már rég nem tudod őket mosolyogva hallgatni.

Egy új kapcsolat eleinte nem boldogsággal tölt el, hanem óvatos félelemmel, és ezért tudsz nehezen megbízni a partneredben.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv