Eláruljuk, hogy pontosan mikor vagy a leggyönyörűbb a férfiak szemében

Berényi Nóri
Írta: ,
Eláruljuk, hogy pontosan mikor vagy a leggyönyörűbb a férfiak szemében

Push-up melltartó, füstös smink, póthaj, magassarkú és szűk farmer. Tényleg akkor lennénk a leggyönyörűbbek a férfiak szemében, ha ezeknek a trendeknek eleget tennénk? Sok nő például már a közértbe is képtelen no make-up üzemmódban lemenni, mivel retteg attól, hogy egy férfi is meglássa igazi arcát. Pedig, ha tudnád, hogy valójában pont ez tetszene nekik…

Mikor sugárzol! Kép forrása: alwaysrooney.com

Ebbe beletartozik a pozitív életszemlélet, vidámság és persze a kedvesség is. Nem, a férfiak sem azt várják el tőled, hogy az év minden napján üstökösként ragyogj, viszont neked is sokkal szimpatikusabb egy életvidám ember, mint egy örök pesszimista, akinek a folyamatos panaszkodását kell hallgatnod.

Egyszerűen csak légy nyitott mindenkire, told félre az előítéleteidet és engedj teret olyanok számára is, akiktől eddig talán tartottál.

Életünkben minden csak döntés kérdése, így te döntöd el, hogy miként éled a napjaidat.

Leszel egy savanyú, a hétköznapok által bedarált ember, vagy mindenben meglátod a szépet és ezt közvetíted is a világ felé is.

Az, aki szép… Kép forrása: annesage.com

Az reggel is szép, ugyebár. Sajnos borzasztóan megfertőződtünk mi nők a média által.

Ennek köszönhető az is, hogy reggel, mikor még ki sem nyitottuk a szemünket, már a sminkpalettánk után nyúlunk és megkezdjük az „arcvarázsolást”. Pedig nekünk elhiheted, hogy nincs szükséged semmilyen maszkra ahhoz, hogy szép legyél.

Elég egy pihentető alvás, miután úgy érzed, hogy képes lennél megmászni a Mount Everestet és ennyi.

Sokkal jobban tetszik a férfiaknak, ha egy nő kevés sminket visel, hiszen ezzel azt kommunikálja a külvilág felé, hogy elégedett önmagával, szereti a külsejét és nem próbál meg minden nap maszk mögé bújni.