Lehet, hogy már a szakítást tervezi? 5 jel, amiből könnyen észreveheted

Balatoni Dóra
Írta: ,
Lehet, hogy már a szakítást tervezi? 5 jel, amiből könnyen észreveheted

Szakítani nem könnyű, akkor sem, ha többéves párkapcsolatról vagy néhány hónapos románcról van szó. Ha azonban figyelsz a jelekre, észreveheted azt, amikor a másik már az elválás gondolatán töpreng. Lehet az egy tudatalatti cselekvés vagy elejtett félmondat, általában lehet sejteni, ha vége felé közeledik egy kapcsolat. Olvasd el cikkünket és tudd meg, melyek ezek a jelek!

Természetes, ha nem minden pasinak van kedve elkísérni barátnőjét különböző eseményekre, főleg, ha az adott programot unalmasnak tartják, ám ha mostanában már minden alkalommal csak kifogásokat keres, akkor komolyabb probléma is állhat a dolog hátterében.

Érdemes még próbálkoznod és rábeszélned őt izgalmas közös programokra, olyanokra is, amelyekről tudod, hogy érdekelhetik őt, elviheted például egy filmpremierre, de ha még erre is csak húzódozva mond igent, akkor érdemes lenne átbeszélnetek kettőtök kapcsolatát.

Ha nem akar veled lenni, akkor ne erőltesd, hidd el, lesz más, aki értékelni fogja az igyekezetedet!

Már nem érdeklődik mindennapi dolgaidról Kép forrása: laurenconrad.com

Bármilyen régóta is van együtt két ember, az egészséges párkapcsolat jellemzője, hogy a felek érdeklődnek egymás apró-cseprő dolgairól. Kérdéseket tesznek fel és érdeklődéssel figyelik a másik válaszát.

Akár egy munkahelyi sztori az, akár egy távoli ismerőssel kapcsolatos történés, kell, hogy a párod érdeklődést mutasson aziránt, amiről mesélsz neki.

Ha ez nem így történik, sőt azt érzékeled, hogy egy ideje már egyáltalán nem kérdezget a mindennapi dolgaidról, akkor lehet, hogy nem veled képzeli el a jövőjét.