5+1 szakítási fázis, amin minden ember kötelezően keresztülmegy

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5+1 szakítási fázis, amin minden ember kötelezően keresztülmegy

Egy szakítás után bizony nem egyszerű feladat ismét vidáman tekinteni az életre, elvégre még ahhoz sincs kedved, hogy lesétálj a sarki boltba. Fogalmad sincs, mi következik most, és el sem tudod képzelni, hogy valaha is terveket szőj a jövődre nézve – a szobádban üldögélés ugyanis most tökéletesen megfelel. Ezzel te is így vagy? Akkor most zárd be az exed Facebook profilját, és inkább olvasd el az alábbi cikket, amiből megtudhatod, milyen fázisokon mennek át szakítás után a megtört szívű lányok!

A következő fázisban eluralkodik rajtad a düh. Mérges vagy, de ez egyáltalán nem baj. Ez ugyanis azt jelenti, hogy végre képes voltál elengedni a benned lévő félelmet – vagy legalábbis egy részét.

Amikor elérkezel ebbe a szakaszba, még erősebbnek is érezheted magad, hiszen rájössz, hogy a te érzéseid is fontosak. Többet érdemelsz egy olyan kapcsolatnál, ahol valójában egyikőtök sem igazán boldog. A dühöd irányulhat az exedre, a helyzetedre, vagy akár saját magadra is.


Ezt már olvastad? Az elengedés filozófiája – Így lépj tovább békésen egy szakításon


De a jó hír az, hogy ez erőt ad neked, hiszen hosszú idő óta először érzed azt, hogy tényleg élsz. Hiába veszítettél el valami fontosat, te ott vagy, és biztosan állsz mindkét lábadon.

A tagadás időszaka Kép forrása: remenberaday.tumblr.com

Miután még a legtávolabbi ismerősöddel is átbeszélted a szakítást, következik a második szint: a tagadás időszaka. Elvégre nem lehet vége!

Ez nem történhet meg! Hiszen szinte minden energiádat beleadtad a kapcsolatba, terveid voltak vele – hogy is fogadhatnád el a befejezést?


Kiderült: Ezért gondolunk gyakran az exünkre


Úgyhogy inkább az újrakezdésre koncentrálsz, mivel szíved mélyén még hiszel abban, hogy van esélyetek rendbe hozni a kapcsolatotokat. A gyászoló időszakod pedig véget ér, ugyanis egy időre átveszi ennek helyét a remény, hogy kettőtök között minden a legnagyobb rendben lesz.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!