5 dolog ami tényleg segít szakítás után továbblépni

Jankovics Anna
Írta: ,
5 dolog ami tényleg segít szakítás után továbblépni

A férfiak azt gondolják, hogy amikor egy nő kilép egy kapcsolatból, házasságból, az okoz majd neki örömöt, hogy műkörmöshöz és kozmetikushoz jár, meg edzőterembe, vagy épp egymásnak adják a hálószoba kilincset a férfiak. Szeretném ezt az igen túlzó tévhitet szerteoszlatni. Ugyanis semmi más nem történik ilyenkor, csak az, hogy a nőnek kicsivel több ideje van magára...

A barátnők

A barátnőknek igen nagy szerepe van ilyenkor, ugyanis egy igazi barátnő akkor is bólogat, egyetért, ha sértett, dühös, elkeseredett barátnőjének egyáltalán nincs igaza. Ez ugyan hazugság, mellyel tisztában van mindenki, mégis gyógyír, hiszen enyhíti a magányt, a bűntudatot, a fájdalmat.

Mivel a nő alapvetően mosolyra, nevetésre teremtetett, és sírni sem lehet mindig, a barátnő az, akivel ,,shoppingolni” lehet, ami annyit tesz, hogy lehet, hogy semmit nem vásárolnak, de mosolyfakasztó időtöltésnek, kikapcsolódásnak mindenképp jó. A buli is megoldás szokott lenni.

Ez többnyire a búfelejtő buli, úgy, mint a férfiaknál. De nem ismerkedési est. Alkohollal, feszültséglevezető tánccal jár együtt – és mosolygós fotókkal mely többnyire egy közösségi oldal albumában kötnek ki.

Lakásszépítés

A nők nemcsak a port, hanem a férfi emlékét is ki akarják irtani a lakásból – első sorban lelkükből. A nők nagy része ilyenkor többször átrendezi a lakást, lecseréli a függönyt, az ágyneműt.

Saját képükre alakítanak mindent, akár még lakásfelújításba is kezdenek – ha van elég pénzük.

Ez ösztönös, benne van a női génekben, olyasmi, mint a terhesség időszakába a ,,fészekrakó” időszak. Az otthont aktuálisan alakítja az igényeknek megfelelően, funkcionálisra. Amikor a férfi kilép az életéből akkor is ezt teszi.

Többet sírnak a magányos nők, mint amennyi könnyet ejtett Antigoné. Ezután jön az, hogy frizurát váltanak, lecserélik a fehérnemű garnitúrájukat. Külsőségekkel kényszerítik magukat arra, hogy belül megtörténjen a lelki nagytakarítás.

Sok férfi vágyik vissza ,,megújult” társához, az újjászületett nő elvarázsolja őket. A békülés szándékával rendelkező férfiaknak azt ajánlom, hogy ilyenkor legyenek nagyon türelmesek, hagyják őket ,,élni” kicsit. Mivel a nőben alapvetően erős a kötődés, így esélyes, hogy egy türelmes, megértő férfit szívesen visszafogadnak, amint köddé válik bennük a düh.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!