5 dolog, amit mindenki megbán a szakítás után

Kerekes Vivien
Írta: ,

A szakítás egy érzelmi hullámvasút, ahol a szomorúság, düh és csalódottság fokozatosan váltogatja egymást. Egy idő után viszont egy újabb érzés is felüti fejét: ez pedig nem más, mint a megbánás. Hirtelen eszünkbe jutnak olyan dolgok, amiket visszatekintve nagyon sajnálunk, pedig tudjuk, hogy nem tehetünk már ellenük semmit. De mik azok, amiket az emberek leginkább megbánnak egy kapcsolat lezárását követően?

"Nem kellett volna úgy viselkednem..." Kép forrása: tribulationsdemarie.com

Úgy alatt pedig bármit érthetünk: nem kellett volna annyira féltékenynek lennünk, jobban figyelhettünk volna a másikra, esetleg kevesebbet vitatkozhattunk volna...

Egy szakítás után könnyű visszatekinteni a boldog pillanatokra, és sajnálni, hogy a dolgok mégsem alakultak úgy, ahogy szerettük volna.

Természetes, hogy ilyenkor a saját viselkedésünket is megbánjuk, és állítjuk, ezúttal másképp cselekednénk. Sőt, ez nagyon pozitív is lehet! Hiszen ezáltal tanulunk a múltbeli hibáinkból, gyűjtünk tapasztalatokat, és leszünk képesek arra, hogy a jövőben ne kövessük el őket ismét.

"Jobban kellett volna igyekeznem" Kép forrása: gabytaangeles.tumblr.com

Utólag, kívülállóként tisztább képet kapunk arról, milyen hibákat követtünk el, és mit kellett volna másképp tennünk.

Egy hosszú kapcsolatban gyakran megesik, hogy a felek már kevésbé igyekszenek a kapcsolatot izgalmassá tenni, és kirándulás, közös programok helyett egyszerűen csak otthon maradnak tévét nézni.

Igen, talán jobban kellett volna igyekezned. De ne felejtsd el, hogy egy kapcsolatban minden két emberen múlik, és nem csak a te hibád, hogy szakítottatok. Ha az exed sem igyekezett, a te odaadásod és eltökéltséged önmagában kevés lett volna.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019