Gyakran megtörténik! Szakítás az ünnepek előtt: hogyan vészeld át?

Írta: ,

Az ünnepek közeledtével felerősödnek az érzelmek, és bizony előfordul, hogy az átértékelődés szakításhoz vezet. Mit csinálj, ha épp te vagy az, aki ebbe a helyzetbe került? Segítünk!

Töltődj a családodból Kép forrása: classygirlswearpearls.com

Ha maradt még szabadságod, akkor pakolj egyel nagyobb bőröndbe, és idén tölts több időt a családoddal.

Előfordulhat, hogy az ünnepi készülődés közben majd többször elérzékenyülsz, de hidd el, sokkal jobb, hogy ilyen intenzíven megéled, mintha a hétköznapi rohanásban kellene túllépned rajta.

A családod körében önmagad lehetsz, ezért próbálj minél több időt velük tölteni, hogy visszanyerd boldog, gyermeki énedet.

Egyik szakítás sem egyszerű, de egy magányosabb nyári estén könnyebb kimozdulni, mint a téli kuckózós hangulatban. Nem is kell magadra erőltetned a bulikat, és szembe úszni az árral, viszont segíthet, ha megtervezed az estéidet.

Ha nem vágysz közösségi programokra, akkor otthon is lefoglalhatod magad. Például idén ajándékozd meg a szeretteidet kézzel készített meglepetésekkel. Ezek elkészítése sok idő, és az alapanyagok beszerzéséért is több helyre kell majd elmenned.

A DIY tevékenységek, legyen szó festésről, varrásról vagy akár barkácsolásról, segítenek kiszakadni a hétköznapokból, és a jelenre koncentrálni.