Igenis van, amikor a szakítás a legjobb dolog, ami történhetett veled - Bebizonyítjuk!

Szirák Viki
Írta: ,

A szakítás hallatán mindenkinek ugyanaz jut eszébe: hogy ez egy borzasztóan nehéz időszak, amikor sokat sírsz, egyedül érzed magad, és rengeteg időre van szükséged a talpra álláshoz. Azonban van, hogy a szakítás a lehető legjobb dolog, ami történhet veled, és ezt be is bizonyítjuk!

Csak azért, mert most nagyon hosszú, fájdalmas időszakon mész keresztül, az még nem jelenti azt, hogy ez a személy lett volna számodra az egyetlen igaz szerelem, a saját Nagy Ő-d.

Valószínűleg oka volt annak, hogy végül nem maradtatok együtt, és inkább ébredj rá erre minél előbb, ahelyett, hogy akkor jönnétek rá a különbségekre, amikor az életetek egy részét már közösen felépítettétek.

Sokan azt hiszik, hogy a boldogságuk a párjuktól függ, és ha ez a személy már nem szereti őket, akkor értéktelenné válnak.

Bár a szerelem csodálatos érzés, egyáltalán nem ez ad értelmet az életednek, ahogy nem ettől függ az értéked sem.

A szakítást követően ébredsz rá arra, hogy egy társ nélkül is képes vagy megállni a saját lábadon, és az életed ugyanúgy megy tovább.

Nincs szükséged szerelemre ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat, mert egyedülállóként is megvannak a céljaid, amelyektől úgy érzed, tényleg élsz!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019