Van, amikor a szakítás a legjobb dolog, ami történhetett veled – Bebizonyítjuk!

Szirák Viki
Írta: ,

A szakítás hallatán mindenkinek ugyanaz jut eszébe: hogy ez egy borzasztóan nehéz időszak, amikor sokat sírsz, egyedül érzed magad, és rengeteg időre van szükséged a talpra álláshoz. Azonban van, hogy a szakítás a lehető legjobb dolog, ami történhet veled, és ezt be is bizonyítjuk!

Sokan azt hiszik, hogy a boldogságuk a párjuktól függ, és ha ez a személy már nem szereti őket, akkor értéktelenné válnak.

Bár a szerelem csodálatos érzés, egyáltalán nem ez ad értelmet az életednek, ahogy nem ettől függ az értéked sem.

A szakítást követően ébredsz rá arra, hogy egy társ nélkül is képes vagy megállni a saját lábadon, és az életed ugyanúgy megy tovább.

Nincs szükséged szerelemre ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat, mert egyedülállóként is megvannak a céljaid, amelyektől úgy érzed, tényleg élsz!

Nagyon sok olyan "barát" létezik, akik ott vannak melletted a vidám időszakokban, de ha problémákkal küzdesz, felszívódnak az életedből, és még csak meg sem kérdezik, hogy vagy.

A szakítás egyáltalán nem könnyű, de azok a barátaid, akik ebben a szakaszban is melletted állnak, igazán értékes kincsek, akiket muszáj megbecsülnöd.

A számtalan tanulság mellett végre azt is megtudod, kire számíthatsz valójában, és az is biztos, hogy ezekkel a személyekkel mélyebb kapcsolat alakul ki köztetek, mint előtte bármikor.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!