4 dolog, amiben megváltozik a viselkedése, ha már a szakítást fontolgatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 dolog, amiben megváltozik a viselkedése, ha már a szakítást fontolgatja

Kép forrása: philchester.com

A szakítás a legtöbb ember életében nem egyik pillanatról a másikra jön: általában hosszas agyalás, tervezgetés előzi meg, mielőtt az illető kimondaná, mit szeretne. Ekkor azonban már óhatatlanul megváltozik a viselkedése, hozzáállása, amikből te is könnyen észreveheted, mire készül.

Nem igényli a testi kontaktust Kép forrása: hu.pinterest.com

Egyértelműen árulkodó jel, akár férfiakról, akár nőkről beszélünk. Persze, ideiglenesen minden kapcsolatban előfordulhat, hogy kevesebbet bújtok ágyba, vagy nem ölelkeztek annyit, mint az megszokott.

De ha a testi kontaktus hiánya már feltűnik, akkor valószínűleg tényleg gond van. Könnyen tesztelheted: hogyan reagál, ha megpróbálod elcsábítani, vagy csak szimplán megölelni?

Ha elutasít, nem viszonozza a közeledésedet, az ölelésedet, akkor biztos, hogy eltávolodott tőled, és borítékolhatod azt is, hogy gond van a kapcsolatotokkal. Ezt ugyancsak kiválthatja ideiglenes probléma, pl. még duzzog egy korábbi vitátokból adódóan, vagy testi, lelki gondja van, ami miatt nem kívánja aktuálisan a szexet.

Azonban tudnod kell, ez jóval ritkább, hiszen megnyugvást éppen a szerelmünk karjaiban találunk a legkönnyebben.

Nem hajlandó kompromisszumot kötni Kép forrása: whowhatwear.co.uk

Minden párkapcsolat alapja a megértés, a közös nevezőre jutás, így a kompromisszumkészség. Ha ez nincs, akkor aligha tudtok előrejutni az életetekben, hiszen kizárt, hogy mindig mindenben 100%-ban egyetértsetek.

Persze nem is kell! De előrevetítheti a szomorú jövőt, ha a barátod meglehetősen hirtelen veszíti el ezt a fontos képességét.

Ragaszkodik ahhoz, amit a fejébe vett, nem hajlandó engedni, teljesen mindegy, hogy egészen hétköznapi dologról, vagy fontos döntésről van-e szó.

Ha mégis kicsikarod belőle a kompromisszumot (ami már alapjaiban véve is rossz), megsértődik, veszekedni kezd, és rád hárítja mindenért a felelősséget. Ellenállásával ideális körülményeket teremt ahhoz, hogy elmérgesedjen köztetek a viszony.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!