5 dolog, amit sosem leszel képes megváltoztatni egy férfiben

Szirák Viki
Írta: ,

Azt mondják, ha meg akarod változtatni a párodat, talán nem is őt szereted. De az igazság az, hogy egy kapcsolatban elengedhetetlen, hogy a felek személyisége egy kicsit átalakuljon, alkalmazkodjanak egymáshoz, és folyamatosan fejlődjenek. Azonban van néhány dolog, amit sosem fogsz tudni megváltoztatni egy férfiben, így kár is erre pazarolni az energiádat!

Ha a pasidnak van olyan rossz tulajdonsága, ami egész életében jellemző volt rá, biztos, hogy így is marad.

Például, amennyiben a srác, akivel együtt vagy, hajlamos a nárcisztikus viselkedésre, nem túl empatikus, vagy imád magáról beszélni, sajnos el kell fogadnod, hogy te nem tudod őt „megjavítani”.

Szakértők szerint azonban abban segíthetsz neki, hogy észrevegye ezt a problémát, és megmutasd neki, hogyan kellene reagálnia bizonyos helyzetekben.

A párkapcsolat érdekében valószínűleg ő is igyekezni fog változni, de összességében sosem fognak eltűnni belőle ezek a személyiségjegyek.

Ha a pasiddal történt valami a múltjában, ami a mai napig hatással van rá (és emiatt rád is), fontos eldöntened, hogy képes vagy-e együtt élni ezzel.

Hiszen nem tudod megváltoztatni azt, ami már megtörtént, hiába próbálsz küzdeni ellene.

Például előfordulhat, hogy a párod korábban hatalmasat csalódott egy volt barátnőjében, akivel az életét képzelte el, és azóta is bizalmi gondjai vannak.

Vagy gyerekkorában a szülei elváltak, és azóta is retteg attól, hogy ha igazán megszeret valakit, az idővel mégis elhagyja őt.

A múltját nem tudod megváltoztatni, de arra van hatásod, hogy milyen életet tapasztal meg melletted!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján