5 dolog, amit soha ne tegyél meg egy pasiért: akkor se, ha odáig vagy érte

Balatoni Dóra
Írta: ,

Ha szerelmesek vagyunk, képesek vagyunk mindent megtenni a szeretett férfiért. Sokszor azonban érdemes lenne egy kicsit kívülről is megfigyelni a kapcsolatunkat, valóban helyesen cselekszünk? Előfordulhat, hogy bármilyen jó szándék vezérel bennünket, mégis rosszat teszünk a kapcsolatunknak. Vagy pont a párunknak vannak velünk szemben irreális elvárásai? Olvasd el cikkünket, és gondolkozz el azon, vajon mi az, amit valóban érdemes megtennünk a szerelmünkért!

Természetes, hogy mindenben támogatjuk a párunkat, de a problémáit nem akaszthatja a te válladra. Nem várhatja el, hogy minden baját magadra vedd és te keress rá megoldást.

Az ő életéről van szó, nem avatkozhatsz bele a munkahelyi ügyeibe vagy a családi perpatvarokba.

Ha úgy érzed, már nem bírod tovább, hiszen állandóan tőled várja a segítséget, hiába figyelmezteted, hogy vállalja a felelősséget és nézzen szembe a gondokkal, akkor talán jobb, ha inkább tovább állsz.

Ne adj neki méregdrága ajándékokat Kép forrása: 5ph/depositphotos.com

Tudod, hogy a párod kedveli a minőséget és soha nem hordana bóvli kiegészítőket. Ez azonban egy idő után frusztrálhat, hiszen aggasztani fog, hogy mit adj neki ajándékba a születésnapjára, ha Te épp nem állsz túl jól anyagilag.

Engedd el ezt a problémát, ha valóban szeret a párod, akkor nem fogja elvárni, hogy méregdrága dolgokkal lepd meg. Ugyanúgy örülni fog egy jelképes apróságnak is, meglátod!

Amennyiben nem így történik, akkor talán meg sem érdemel Téged.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019