5 dolog, amit soha ne tegyél meg egy férfiért: akkor se, ha odáig vagy érte

Balatoni Dóra
Írta: , Frissítve:
5 dolog, amit soha ne tegyél meg egy férfiért: akkor se, ha odáig vagy érte

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Ha szerelmesek vagyunk, képesek vagyunk mindent megtenni a szeretett férfiért. Sokszor azonban érdemes lenne egy kicsit kívülről is megfigyelni a kapcsolatunkat, valóban helyesen cselekszünk? Előfordulhat, hogy bármilyen jó szándék vezérel bennünket, mégis rosszat teszünk a kapcsolatunknak. Vagy pont a párunknak vannak velünk szemben irreális elvárásai? Olvasd el cikkünket, és gondolkozz el azon, vajon mi az, amit valóban érdemes megtennünk a szerelmünkért!

Ne adj neki méregdrága ajándékokat Kép forrása: 5ph/depositphotos.com

Tudod, hogy a párod kedveli a minőséget és soha nem hordana bóvli kiegészítőket. Ez azonban egy idő után frusztrálhat, hiszen aggasztani fog, hogy mit adj neki ajándékba a születésnapjára, ha Te épp nem állsz túl jól anyagilag.

Engedd el ezt a problémát, ha valóban szeret a párod, akkor nem fogja elvárni, hogy méregdrága dolgokkal lepd meg. Ugyanúgy örülni fog egy jelképes apróságnak is, meglátod!

Amennyiben nem így történik, akkor talán meg sem érdemel Téged.

Érdemes néha kikérni a párod véleményét, vajon jól áll-e az adott ruha rajtad vagy mit szólna hozzá, ha mondjuk szőkére festetnéd a hajadat. Hallgasd meg, mit mond, de ne hagyd, hogy ő diktáljon és ő szabja meg, milyen legyen a külsőd.

Ha folyton azt erőlteti, járj miniszoknyában vagy vágasd rövidebbre a hajadat, akkor valószínűleg nem fogad el olyannak, amilyen vagy.

Ez pedig csak egyet jelenthet: nem a megfelelő ember mellett vagy.