Segítség, elhagytak! 5 dolog, amit soha ne csinálj szakítás után

Berényi Nóri
Írta: ,
Segítség, elhagytak! 5 dolog, amit soha ne csinálj szakítás után

Egy szakítás nem mindig jósolható meg előre, bármennyire is megvannak már az előjelei. Mert az is megtörténhet, hogy párod a legváratlanabb helyzetben teszi meg ezt a fájdalmas lépést. Ilyenkor pedig lányos zavarunkban sok mindent mondhatunk, vagy tehetünk, amit talán nem kellene. Figyelem hölgyeim! Bármennyire is fájdalmas az eset, a következőket semmiképpen ne próbáljátok ki, ha éppen lapátra tettek benneteket.

Ne fogd fel kudarcként! Kép forrása: i.pinimg.com

Az emberi kapcsolatok nem mindig örökéletűek. Ez vonatkozik párkapcsolatokra, de barátságokra is. Ki tudja, hogy, ami még ma működik, az holnap is fog e?

Senki, mivel mindig, minden változik. Te is sokat változol az évek folyamán, még, ha ez számodra nem is annyira szembetűnő.

Ha szakítanak veled, akkor az azért van, mert valami megváltozott köztetek, vagyis már nincs meg az a kellő boldogság, ami egy kapcsolat motorja. Ez nem a te kudarcod és nem is a párodé, egyszerűen csak el kell fogadnod, hogy menni akar és neked engedned kell.

Ne akard féltékennyé tenni Kép forrása: ryanrayphoto.com

Mikor valakinek véget ér egy hosszútávú kapcsolata, utána általában megint megtalálja a szingli barátnőket és már indulhat is a vadászat, amit persze muszáj dokumentálni az utókornak, vagy jobban mondva az immáron volt pasinak.

Ezzel csak az a probléma, hogy hasztalan, hiszen nem csak a te önbecsülésed fog csorbulni, de az exed is egyből kiszúrja a próbálkozásodat és hidd el, nem fog utánad rohanni az éjszaka közepén, hogy visszaszerezzen.

Természetesen azzal nincs semmi baj, ha szívesen kiengednéd a gőzt egy fájdalmas szakítás után, de azt csakis magad miatt tedd.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba