7 jel, hogy bentragadtál egy semmitmondó kapcsolatban

Írta: ,

Mostanában úgy érzed, valami nem klappol a párkapcsolatodban, de magad sem vagy biztos benne, mi a hiba? Most összegyűjtöttünk neked 7 jelet, amiket érdemes megfigyelned, mert ha közülük több is jellemző rátok, könnyen lehet, hogy bentragadtatok egy sehová nem tartó kapcsolatban.

Nincs kedved találkozni vele Kép forrása: upsocl.com

1/7 Nincs kedved találkozni vele

Egyre-másra csak próbálod elhúzni a randi idejét? Hétfőn azt mondod, majd szerdán, szerdán azt, hogy majd pénteken, pénteken pedig jön a „majd hétvégén” klisé?

Esetleg már együtt laktok, te pedig munka után legszívesebben az összes pláza összes üzletét bejárnád, csak hogy ne kelljen hazamenned? Nos, ezek bizony nem jó jelek!

Ha nincs kedved vele találkozni, beszélgetni, akkor voltaképpen miért is vagytok együtt?

Alig vagytok kettesben Kép forrása: adventuresincooking.com

2/7 Alig vagytok kettesben

Nagyon gyakori, hogyha a pároknál kezd ellaposodni a kapcsolat, akkor megritkulnak a kettesben töltött programok.

Ezek helyett előtérbe kerül a barátokra, családtagokra és kollégákra szánt idő.

Szóval ha azt veszed észre magadon, hogy a 100. kollégáddal is szívesebben ülsz be valahova egy italra, mint a pároddal, akkor bizony nem ártana meghallanod egyúttal a vészharangokat is.

Teljesen kihagyod a terveidből Kép forrása: avenuelifestyle.com

3/7 Teljesen kihagyod a terveidből

Tegyük fel, hogy a közeljövőben szeretnél munkahelyet váltani vagy beiratkozni egy nyelvtanfolyamra, esetleg nyáron szívesen elutaznál végre. Ezen szuper terveidről már mindenkinek lelkesen meséltél a környezetben, egyet kivéve: a párodat.

Hogyha netalántán a szomszéd nénit is előbb beavatod a jövőre vonatkozó terveidbe, mint a párodat, akkor ideje észrevenned, hogy valami nincs rendjén!

Nem véletlen, hogy nem beszélsz vele szívesen a jövődről, mert valószínűleg tudat alatt nem is tervezed, hogy részese lesz...

Közömbös vagy iránta Kép forrása: iahnna.tumblr.com

4/7 Közömbös vagy iránta

A párod esténként aprólékosan beszámol a napjáról, de te csak hümmögésre vagy képes, és monológja közben teljesen máshol jár az eszed? 

A legrosszabb mégis az a pillanat, amikor rajtakapod magadat, hogy már vagy 10 perce csak bólogatsz, és egy szemernyi lelkiismeret-furdalásod sincs!

Áucs!

Idegesít, megfulladsz tőle Kép forrása: culturacolectiva.com

5/7 Idegesít, megfulladsz tőle

Az előbbi pontnál könnyebben észlelhető jel, amikor a párod minden mozdulata, tette és szava idegesít.

Már magad is érzed, hogy nagyon furcsa, hogy mindenen felkapod a vizet vele kapcsolatban, de egyszerűen nem tudod fékezni az indulataidat.

Hogyha úgy érzed, megfulladsz tőle, és lassan egy zsémbes hárpia lesz belőled, akkor igencsak itt lenne az ideje átgondolni, hogy ez a kapcsolat merre tart.

Nem vele osztod meg a gondjaidat Kép forrása: urbanoutfitters.com

6/7 Nem vele osztod meg a gondjaidat

Az rendben van, hogy a munkahelyi probémákat legszívesebben a szüleiddel beszéled át, a súlyproblémáidat pedig inkább a barátnőiddel osztod meg, de az már korántsem jó, hogyha a bajaidról a párod semmit sem tud, mert őt csak érintőlegesen informálod – vagy semennyire sem.

Ha nem bízol benne, ha kizárod őt a mindennapjaidból, akkor a jóban-rosszban nem fog működni.

Már az ismerőseid is látják Kép forrása: itakeyou.co.uk

7/7 Már az ismerőseid is látják

Mostanában gyakran szólnak rád a barátnőid, hogy ideje kilépned a semmitmondó kapcsolatodból, sőt, még anyukád is azon a véleményen van, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Ha eddig csak elengedted a füled mellett ezeket a megjegyzéseket, most viszont több jelben is magatokra ismertél, akkor ideje alaposabban átgondolnod, hogy akarod-e folytatni a kapcsolatodat, van-e értelme mindennek.