Segítség, elhagytak! 5 dolog, amit semmiképp ne csinálj szakítás után

Berényi Nóri
Írta: ,

Egy szakítás nem mindig jósolható meg előre, bármennyire is megvannak már az előjelei. Mert az is megtörténhet, hogy párod a legváratlanabb helyzetben teszi meg ezt a fájdalmas lépést. Ilyenkor pedig lányos zavarunkban sok mindent mondhatunk, vagy tehetünk, amit talán nem kellene. Figyelem hölgyeim! Bármennyire is fájdalmas az eset, a következőket semmiképpen ne próbáljátok ki, ha éppen lapátra tettek benneteket.

Csak semmi könyörgés! Kép forrása: deerpearlflowers.com

Piszkosul fáj, ugye?! Ha már hagytak el, akkor tudod, hogy olyankor a világ megszűnik körülötted és a szívedet szinte kitépik a helyéről.

Hirtelen lepereg előtted az együtt töltött idő, a sok szép emlék, a megannyi jó dolog…na, de álljunk csak meg egy percre! És ekkor leesik, hogy téged tényleg éppen most tettek lapátra.

Ilyenkor pedig beindul a női agy és már gyártja is a szomorúbbnál szomorúbb „egyedül fogok meghalni” végkifejleteket. Ennek elkerülése érdekében pedig könnyen kicsúszhatnak a szádon a „kérlek, próbáljuk meg újra”, vagy csak a sima „kérlek, ne hagyj el” mondatok.

Már most megkérnénk rá, hogy a saját érdekedben hanyagold ezeket a mondatokat, mivel a pasid valószínű nem tudja, hogy mit veszített veled. Ha ő nem értékel, majd találsz valakit, aki fog.

Ne hívogasd, ne üzengess neki! Kép forrása: annawithlove.com

Igen, elhagytak, vége! Ez értelemszerűen azt jelenti, hogy már nem alkottok egy párt, vagyis nem indokolt a napi hívás, illetve üzenetek küldözgetése napközben.

Persze nehéz elszakadni egy embertől, aki addig életed szerves részét képezte, de jó, ha tudod, hogy ez az esetek többségében már terhes a másik számára, maximum kedvességből ezt még nem érzékelteti veled.

Viszont, ha szakítottak veled, akkor az azt jelenti, hogy a másik szeretné nélküled folytatni az életét, amibe a folyamatos kapcsolattartás már nem igazán fér bele.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019