5 „rosszlány" tulajdonság, amire nagyon buknak a pasik

Kovács Andrea
Írta: ,

Vannak a rendes lányok, akiket a fiú hazavisz bemutatni anyukának, és vannak a rosszkislányok, akikről fantáziál. Ők kiszámíthatatlanok, az élet mellettük egy érzelmi hullámvasút, így nem a legjobb partnerek egy komoly párkapcsolatra. Mégis van bennük valami, ami miatt titokban minden férfi róluk álmodozik. Ha a férfi-női vonzalmat vesszük, a rosszlányok mindig vadabbak és ezáltal szexisebbek a jókislányoknál, utóbbiak viszont a stabilitást, biztonságot és boldogságot jelentik számukra. Nézzük, mi az az öt tulajdonság, amire igazán buknak a férfiak a rosszlányokkal kapcsolatban!

1. Ügyel a külsejére

Egy rosszlányt sosem látsz melegítőben és nagy, vastag, kapucnis pulcsiban. Mindig csinosan van felöltözve, akár otthon van, akár bulizni. Tudja, hogy fontos a megjelenés és remekül hangsúlyozza vonzó külsejét, ami miatt olykor kicsit hiúnak is tűnhet, pedig csak tisztában van a természetes bájával. Egy átlagos lány hajlamos arra, hogy egy idő után ne tekintse fontosnak a külsőségeket és elengedje magát, ha már egy ideje kapcsolatban van. Picit elkényelmesedik, esetleg nem borotválja a lábát, nem sminkeli magát olyan gyakran, mint a randizós időszakban, pedig ez a férfiaknak igenis számít.

2. Féktelen az ágyban

A rosszlány tudja, hogyan csábítson el bárkit, remekül flörtöl és úgy bolondítja magába a férfiakat, hogy azok észre sem veszik. Nemcsak szexisen néz ki, hanem ízig vérig szexistennő. Sosem prűd, nem tesz úgy, mintha utálná a pornót és nem fél új dolgokat kipróbálni az ágyban. Nincsenek gátlásai, megmondja, amit szeretne, és viszonozza is. Vele sosem unalmas a szexuális élet, mert féktelen, szereti a testét és nem szégyellős.

3. Nem vár a sült galambra

Egyik rosszlány sem fog otthon ülni és szomorkodva várni, hogy rátalál a szőke herceg, aki megoldja minden problémáját. Az életét ugyanis ő maga irányítja, bármiféle mankó nélkül. Ha van segítség, elfogadja, de nem esik kétségbe, ha egyedül kell megoldania valamit.

Talpraesett, vagány és gondtalan, ami ugyan olykor felelőtlenségbe csaphat át, ő mégsem vár senkitől sajnálatot és nem is omlik össze, hanem megrázza magát és megy tovább.

Egy ilyen nőt nehéz levenni a lábáról és a férfiaknak imponál ez a fajta kihívás.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató