Szerelmi tanácsok, amiket ha van eszed, sose fogadsz meg

Nagy Niki
Írta: ,
Szerelmi tanácsok, amiket ha van eszed, sose fogadsz meg

Már a csapból is szerelmi tanácsok folynak, és úgy tűnik, mindenki vérprofi abban, hogyan szerezd és tartsd meg az életre szóló szerelmet. Vannak viszont olyan, egyébként kész tényként kezelt tanácsok, amikről sürgősen le kéne szoknunk – ezek közül sorolunk fel most négyet.

Túl válogatós vagy! Kép forrása: lovebugsandpostcards.com

Nagyon sokszor hallottuk már, hogy azért nincs pasi mellettünk, mert túl magasra tesszük a lécet. Ez egészen addig igaz, amíg fehér lovon belovagló szőke, gazdag, okos, sármos, stílusos, megértő, barátságos, vicces, jó hallgatóképességgel megáldott tökéletes egyedet szeretnénk – de egy bizonyos minőség alá igenis nem szabad adnod.

Hogy miért? Mert ha neked fontos, hogy a srác vicces, helyes és még gáláns is legyen, akkor soha nem leszel boldog olyan mellett, akiből hiányzik valamelyik tulajdonság. Csinálj fontossági sorrendet, és anélkül, hogy túl szigorú lennél, igenis ejtsd ki a versenyből a rád nem méltó srácokat. Persze azért, mert nem fehér rózsát, hanem pirosat hoz az első randira, még ne írd le rögtön szegényt!

Soha ne feküdjetek le mérgesen Kép forrása: chardphoto.com

A Nagy Öregek és a csalódások során bölccsé vált örök szinglik előszeretettel hangoztatják, hogy az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban (tudod, a tiszteleten, szereteten, közös elképzeléseken kívül, de ezekkel teljesen egy szinten) az, hogy soha ne feküdjetek le úgy, hogy mérgesek vagytok egymásra.

Eláruljam, mire vezet az, ha este fáradtan, nyűgösen mindenképpen le akarjátok zavarni a veszekedést?

Síráshoz, sértésekhez és az idegösszeomlás széléhez. Ha tehát mindketten hosszú napon vagytok túl, csak aludjatok egyet az egészre – másnap rögtön szebbnek látjátok majd a világot, a problémát pedig sokkal, de sokkal kisebbnek, mint amilyennek előző este, kimerülten tűnt.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?