6 szuper romantikus randiötlet a téli napokra

Dienes Petra
Írta: ,

Ha eddig úgy gondoltad, hogy a téli időszak reménytelen az ismerkedés, vagy a randizás szempontjából, akkor nagyot tévedsz, hiszen ebben az évszakban is rengeteg klassz programból választhattok a kiszemelteddel. Szóval ne engedd, hogy úrrá legyen rajtad a téli depresszió, inkább öltözz fel melegen és már adjuk is a legromantikusabb tippeket a hideg napokra!

Csillagos ég…kicsit másképp Kép forrása: flickrhivemind.net

A csillagos ég alatt feküdni a szabadban egy pohár borral a kezetekben fantasztikus randi lehet, de csak kevesen vállalkoznánk erre -20 fokban.

Ezért lehet tökéletes randi helyszín a hideg napokon egy csillagvizsgáló. Télen általában ezeket a helyeket jóval kevesebben látogatják, így a nagy tömeg miatt sem kell majd aggódnotok.

Vigyetek magatokkal egy jó nagy pokrócot, lepd meg a pasidat valami finomsággal, amit te készítettél, dőljetek hátra és merüljetek el a csillagos égbolt látványában.

Téli autósmozi Kép forrása: fitnessmagazine.com

Mind imádtuk a Grease autósmozi jelenetét és arra vágytunk, hogy egyszer mi is ott nézhessünk meg egy romantikus filmet az álom pasival.

A jó hír az, hogy erre még télen is van lehetőségetek, akár a hóesésben is!

Az országban számos autósmozi üzemel a hideg hónapok alatt, így egy napra te is könnyen lehetsz a szerelmes Sandy.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019