Ritkán mondod ki, hogy szereted? - Ha ezeket teszed, érezni fogja

Póta Szilvia
Írta: ,

Bár igenis fontos, hogy időnként halljuk egymástól azt, hogy „Szeretlek”, ha túl gyakran használjuk ezt a kifejezést, akkor hosszú távon elvesztheti eredendő jelentőségét. Szerencsére a szeretetünk kifejezésére többféle módszer létezik, melyek többségéhez még szavakat sem kell használnod, hiszen az is elég lehet, ha érezteted a másikkal, hogy sokat jelent számodra. Íme néhány apró gesztus, mellyel újra és újra elmondhatod párodnak, hogy szereted!

Kelj fel egy kicsit korábban és készíts a párodnak reggelit, vagy lepd meg este egy fárasztó munkanap után egy finom vacsorával!

A főzés az egyik legjobb módja annak, hogy kimutassuk a szeretetünket, ráadásul az olyan ételek, melyeket egy számunkra kedves személy készített nagy gonddal, finomabbnak is tűnnek, mint az éttermekben kapható fogások.

Nem kell mesterszakácsnak lenned ahhoz, hogy örömet szerezz a párodnak, hiszen a lényeg az igyekezet, így még egy egyszerű rántott hússal, vagy palacsintával is nagy sikert arathatsz!

 

Fontos, hogy a párod érezze, számíthat rád, és ha baj van, meghallgatod a problémáit.

Ez persze még nem feltétlenül jelenti azt, hogy neked kell megoldanod a gondjait, hiszen már azzal is sokat tehetsz, ha kellően odafigyelsz rá, és biztosítod őt támogatásodról.

Mindenkinek akadnak olyan pillanatok az életében, amikor mindennél jobban szüksége van néhány biztató szóra, és egy igaz barátra.

Ha tehát látod, hogy valami aggasztja azt, akit szeretsz, ne habozz nála rákérdezni, viszont kizárólag abban az esetben adj tanácsot, ha a párod is erre kér téged!

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019