Recept szomorúság ellen? Így teheted túl magad a legkönnyebben a szakításon

Balatoni Dóra
Írta: ,

Sokak számára a világ egyik legnehezebb dolga túllépni egy szakításon, csak nagyon kevesen vannak olyanok, akik ismerik a receptet szomorúság ellen. Ha te is azok közé tartozol, akik pokolian tudnak szenvedni az elválástól, akkor olvasd el cikkünket, hátha tudunk segíteni!

Bár sokan javasolják azt, hogy szomorúság idején vidám dalokat érdemes hallgatni, amelyek majd felvidítanak, mégis jobban teszed, ha nem erőlteted ezeket.

A brit Durham Egyetem kutatói bebizonyították, hogy igenis szükségünk van a szerelmes balladákra szakítás után, ugyanis terápiaként hatnak ránk.

Ha minél előbb szeretnél túllenni az exeden, ne törődj semmivel, csak hangosítsd fel a zenét, ha kell, sírd ki magad közben, hidd el, gyorsabban megy majd a felejtés!

Szakítás után az egyik legjobb terápia, ha kiírod magadból érzéseidet, még ha azok nem tűrnének is nyomdafestéket... Természetes, hogy először nem könnyű róla sem beszélni, sem írni, mégis érdemes papírt és ceruzát ragadnod.

Egyrészt kissé megkönnyebbülsz tőle, másrészt lehetséges, hogy átgondolva és visszaolvasva sokkal jobban megérted majd a szakítás folyamatát.

Lehet, hogy te magad döbbensz majd rá, hogy minden okkal történt és talán jobb is így.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019