Rátok is jellemző? 8 jel, hogy igazán boldog a kapcsolatotok

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Attól, hogy fülig szerelmes vagy, még egyáltalán nem biztos, hogy boldog kapcsolatban is élsz. A rózsíszín köd és a kémia működése ideig-óráig ugyan keltheti benned a boldogság érzését, de mi jellemzi a valóban boldog, tartalmas kapcsolatokat?

Eszetekben sincs unatkozni Kép forrása: engelta.hubpages.com

Ami a kapcsolatok elején nagyon könnyű, az később egyre nehezebb: minduntalan elő kell rukkolnotok valami újdonsággal, hogy ne laposodjon el a dolog.

Alig néhány hónapos szerelemnél még magától értetődő, hogy sok újat kiderítetek egymásról, szinte minden nap felfedeztek valamit a másikban.

Ez akár néhány évig is eltolódhat, és itt jön a csavar: vajon akkor sem fogtok unatkozni, ha már tényleg mindent tudtok a másikról?

A tartalmas kapcsolatokban ilyesmiről szó sem lehet, egymást túllicitálva szervezitek a közös programokat, majd ezeken újra és újra belezúgtok a másikba.

„De jól néz ki falmászás közben! Micsoda izmok…”; „Még mindig ennyire udvarias másokkal szemben?” – bizony, ezek a gondolatok még sok-sok év múlva is lángra lobbanthatnak.

Keveset vitatkoztok Kép forrása: weheartit.com

A vita fontos kifejezés ebben az esetben, ugyanis veszekedésről az igazán boldog párosok esetében nem beszélhetünk.

Egyszerűen nincs olyan ok, amiért vérre menő csatákat kellene vívnotok, még ha a kapcsolatotok elején voltak is mélypontok, azokon már rég túljutottatok.

Sokkal inkább jellemző rátok a harmónia, a másik iránti tisztelet és a jelentős kompromisszumkészség, amik alapjaiban lehetetlenítik el a veszekedéseket. 

Mindig a kapcsolatotokat tartjátok szem előtt, nem hoztok a másik beleegyezése nélkül komoly döntéseket, és arra is ügyeltek, hogy ne bántsátok meg egymást.

Így aztán félévente csak néhányszor fordul elő, hogy mindketten bal lábbal keltek, és egy picit összevitáztok, amitől persze egész nap rossz kedvetek lesz, és alig várjátok az édes békülést.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019