Ezeket a randitanácsokat inkább felejtsd el, ha tényleg szeretnéd megtalálni a párod

Téklesz Rita
Írta: ,

A randizás nem egy könnyű műfaj, és fiatalon még talán nem voltunk olyan szigorúak sem magunkkal, sem a másik féllel, ám ahogy egyre – mondjuk úgy – bölcsebbek leszünk, a párválasztás is annál nehezebbé válik. Ez hatványozottan igaz akkor, ha egy hosszú kapcsolat vagy hosszú egyedüllét után keresünk társat. És a helyzetet csak tovább rontja, hogy, bár általában jó szándékkal, minden ismerősünk ellát valamilyen „jótanáccsal” a randizással kapcsolatban, amik még inkább görcsöt ültetnek belénk ahelyett, hogy magunkat adnánk. Az alábbi mérgező tanácsokat ezért inkább engedd el a füled mellett!

Nyilván mindenki a jobbik oldalát szeretné mutatni az első randin, de ez nem jelenti azt, hogy olyannak tettesd magad, amilyen nem vagy.

Persze, öltözz fel csinosan, de maradj meg a stílusodnál, és mesélj magadról, de ha egyébként nem vagy túl beszédes típus, nyugodtan legyél inkább az aktív hallgató fél, aki figyel a másikra.

Az első benyomás sokat számít, de emiatt nem szabad elveszítenünk önmagunkat – mutasd meg az igazi oldalad is, mert ha kapcsolat lesz a randiból, konfliktusokat szülhet, ha megjátszottad magad az elején.

Ez az őskori tanács, bár tartalmaz némi igazságot, nagyon mérgező, ha túl komolyan veszed.

Az alapvetés az, hogy csak akkor lehet egészséges egy párkapcsolat, ha a felek nem ugyanolyanok, hiszen akkor gyorsan ellaposodna és unalmassá válna az egész.

Pedig ez nem ilyen fekete-fehér – természetesen izgalmas, ha valaki más, mint te, máshogy látja a világot és sok újdonságot tud mutatni neked, hosszú távon azonban az számít, hogy az alap értékrendje mennyire hasonló két embernek.

Ha ez megvan, a szilárd pillérek már adottak egy egészséges párkapcsolathoz.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv