5 randitanács amit inkább felejtsd el, ha tényleg szeretnéd megtalálni a párod

Téklesz Rita
Írta: ,

A randizás nem egy könnyű műfaj, és fiatalon még talán nem voltunk olyan szigorúak sem magunkkal, sem a másik féllel, ám ahogy egyre – mondjuk úgy – bölcsebbek leszünk, a párválasztás is annál nehezebbé válik. Ez hatványozottan igaz akkor, ha egy hosszú kapcsolat vagy hosszú egyedüllét után keresünk társat. És a helyzetet csak tovább rontja, hogy, bár általában jó szándékkal, minden ismerősünk ellát valamilyen „jótanáccsal” a randizással kapcsolatban, amik még inkább görcsöt ültetnek belénk ahelyett, hogy magunkat adnánk. Az alábbi mérgező tanácsokat ezért inkább engedd el a füled mellett!

Valószínűleg te is hallottad már ezt a mondatot vagy a rokonoktól, vagy a barátnőktől – biztosan nem akartak rosszat, de ez a tanács nagyon gyakran tehető felelőssé azért, hogy valaki nem tud megállapodni.

A párkapcsolati szakértők szerint azok, akik az elején az elérhetetlent játsszák, könnyebben veszítik el az önbizalmukat, ahogy az ismerkedés halad előre.

Ráadásul, ha a másik fél úgy érzi, hogy részedről nem igazán van felé érdeklődés, lehet, hogy inkább annyiban hagyja a dolgot és nem keres többet.

A legjobb, amit tehetsz, hogy biztosítod a partnered arról, hogy érdekel, és megvárod a reakcióját.

Ha mindketten vonzódtok egymáshoz, minden gördülni fog magától.

Persze ha esélyt sem adsz magadnak arra, hogy megismerj valakit, úgy nehéz lesz, ám a ló túloldalára sem érdemes átesni.

Ha randi randit követ (és mindig más ül veled szemben), annak az lehet a vége, hogy teljesen belefáradsz az egészbe és inkább hagyod is a francba.

Az nem baj, ha megadod az esélyt olyanoknak is, akiktől elsőre nem ugrik ki a szíved a mellkasodból, de érdemes a megérzéseidre hallgatni a másik végletnél is – ha valakivel kapcsolatban nagyon nem érzed a kompatibilitást, ne húzd feleslegesen se az ő idejét, se a sajátodat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!