Randiötletek otthonra: ha a rossz időben eszetekben sincs kimozdulni

Írta: ,

Kétségtelen, hogy beköszöntött a rossz idő, és ez rátelepedhet a mindennapjaidra. Valószínűleg többször kelsz fel úgy az esős napokon, hogy eszed ágában sincs kimozdulni, délután pedig már csak az otthonod melegére vágysz. De hogyan randizhattok a négy fal között, ha végre kettesben maradtok?

1/5 Ingyenes online tánctanfolyamok

Biztosan te is kerestél már ingyenes videókat online, akár egy kis otthoni tornára, akár egy pörgős, ugrálós táncra vágytál.

Nos, a Youtube-on nem csupán egyedül sajátíthatod el a tánclépéseket, hanem a barátoddal is gyakorolhattok!

Tulajdonképpen minden stílusban találhattok inspirációt, sőt, az esküvőtökre is készülhettek, ugyanis az alaplépéseket is könnyen elsajátíthatjátok egy-egy ilyen videóból.

További előny, hogy az otthonotok magányában nagyobb esélyed lesz arra, hogy a barátod végre feloldódik, és nem fog attól félni, hogy mások kinevetik (bár ez egy kezdő tánccsoportban egyébként sem szokott előfordulni.)

Szóval zene be, külvilág ki, és vegyétek fel közösen a ritmust!

Válasszatok országot! Kép forrása: harpersbazaar.com

2/5 Válasszatok országot!

Mégpedig a randitoknak megfelelően! Ehhez csak némi fantáziára lesz szükségetek, de akár a hét minden napjára választhattok olyan randit, ami új színt visz az életetekbe.

A téma gyakorlatilag bármi lehet, de az országokat az egyszerűségük miatt érdemes választanotok.

Ha pl. olasz napot tartotok, akkor legyen a vacsorátok pizza vagy valamilyen tészta, a desszert pedig tiramisu.

A lustálkodós, hétvégi, francia reggelihez jöhet a croissant vajjal, gyümölcsökkel, kávéval és persze narancslével – szigorúan az ágyban!

Az már csak tőletek függ, hogy közösen, vagy külön-külön, meglepetésként szervezitek a tematikus randit, esetleg másra is kiterjesztitek-e a fantáziátokat…

3/5 Apropó, tematikus randik!

Ha bírjátok a szerepjátékokat, választhattok témát egy film alapján is.

Ebben az esetben a délután szóljon az otthoni mozizásról, de szánjatok némi időt az alaphangulat megteremtésére is.

Néhány izgalmas jelenetet, filmbeli dekorációt is központba állíthattok, de ha másra nem, a speciális menüre itt is érdemes időt szánnotok.

Utóbbi nem csak a hagyományos pattogatott kukorica és szénsavas üdítő párosa lehet!

Nyugodtan less el inspirációkat a filmben látható vacsora jelenetekből, így még jobban beleélhetitek magatokat a filmezős délutánba.

Különleges wellness Kép forrása: willowslodge.com

4/5 Különleges wellness

A wellnessre nem lehet ráunni – ezt jól mutatja, hogy mennyi pénzt vagyunk hajlandóak otthagyni a valamire való szállodákban.

Ám sajnos nem lehet minden hétvégét, vagy akár hétköznapot a hotelekben tölteni, viszont otthon is könnyen leutánozhatod a különleges hangulatot.

Ha van kádatok, akkor igazán nincs nehéz dolgod: sok-sok gyertya, fürdősó, jó sok hab és egy pohár bor: a hangulat máris garantált!

Amennyiben csak zuhanyzó áll a rendelkezésedre, nehezebb a dolgod, de ilyenkor is tusolhattok közösen, a pihentető fürdőt pedig követheti a kellemes masszázs és az aromaterápia.

Ha pedig van rá módotok, ruházzatok be egy masszírozós tusolófejre, vagy akár egy kisebb infraszaunára!

Újragondolt gyerekkor Kép forrása: herinterest.com

5/5 Újragondolt gyerekkor

… avagy elő a társasjátékokkal!

Sajnos túl mélyre rejtettük azokat a játékokat, amik a hamisítatlan hangulatért feleltek, és amik tévé és internet helyett szórakoztatták az egész családot.

Talán abszurdnak is érzed, hogy ilyesmivel előhozakodj az otthoni randitokon, pedig az az igazság, hogy mindketten kellemesen érezhetitek magatokat egy kis gyerekkori játéktól. Persze akár emelhetitek is a tétet pikáns társasok vagy feladatok keretében, a lényeg az, hogy ne csináljátok minden nap ugyanazt és ugyanúgy.

Már az is feldobhatja a hangulatotokat, ha nem az ágyon ücsörögtök egész este, hanem egy pléden terítitek ki a táblákat.

Ha pedig nem tudtok elszakadni a digitális világtól, jöhetnek a videojátékok! Így akár virtuálisan bowlingozhattok, táncolhattok, golfozhattok – és mindezt otthon!