Randiötletek a lakásban – Ha eszetekben sincs kimozdulni

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Randiötletek a lakásban – Ha eszetekben sincs kimozdulni

Kétségtelen, hogy beköszöntött a rossz idő, és ez rátelepedhet a mindennapjaidra. Valószínűleg többször kelsz fel úgy az esős napokon, hogy eszed ágában sincs kimozdulni, délután pedig már csak az otthonod melegére vágysz. De hogyan randizhattok a négy fal között, ha végre kettesben maradtok?

Válasszatok országot! Kép forrása: harpersbazaar.com

Mégpedig a randitoknak megfelelően! Ehhez csak némi fantáziára lesz szükségetek, de akár a hét minden napjára választhattok olyan randit, ami új színt visz az életetekbe.

A téma gyakorlatilag bármi lehet, de az országokat az egyszerűségük miatt érdemes választanotok.

Ha pl. olasz napot tartotok, akkor legyen a vacsorátok pizza vagy valamilyen tészta, a desszert pedig tiramisu.

A lustálkodós, hétvégi, francia reggelihez jöhet a croissant vajjal, gyümölcsökkel, kávéval és persze narancslével – szigorúan az ágyban!

Az már csak tőletek függ, hogy közösen, vagy külön-külön, meglepetésként szervezitek a tematikus randit, esetleg másra is kiterjesztitek-e a fantáziátokat…

Biztosan te is kerestél már ingyenes videókat online, akár egy kis otthoni tornára, akár egy pörgős, ugrálós táncra vágytál.

Nos, a Youtube-on nem csupán egyedül sajátíthatod el a tánclépéseket, hanem a barátoddal is gyakorolhattok!

Tulajdonképpen minden stílusban találhattok inspirációt, sőt, az esküvőtökre is készülhettek, ugyanis az alaplépéseket is könnyen elsajátíthatjátok egy-egy ilyen videóból.

További előny, hogy az otthonotok magányában nagyobb esélyed lesz arra, hogy a barátod végre feloldódik, és nem fog attól félni, hogy mások kinevetik (bár ez egy kezdő tánccsoportban egyébként sem szokott előfordulni.)

Szóval zene be, külvilág ki, és vegyétek fel közösen a ritmust!

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)