Randi után: nem ír, nem keres, de a képeidet lájkolja! Miért csinálja ezt?

Kerekes Vivien
Írta: ,

Mielőtt azt gondolnánk, hogy gyerekes témáról van szó, álljunk meg egy szóra. A facebookot eredetileg ismerkedés céljából írta meg a Zuckerberg, és ma napig megfelel ennek a funkciónak. Nem csoda hát, ha egy hatalmas ismerkedési térként tekintünk rá, és nőként mindenből következtetünk és kombinálunk. 

Adott az a gyakori eset, hogy van egy srác, aki folyton kettős jeleket küld. Tudod, hogy kedvel, hiszen jelét is adja; ha felteszel egy képet, lájkol, sőt, néha még kommentel is alá valami frappánsat. A tudomány viszont ezen a ponton megáll. Nem hív fel telefonon, nem érdeklődik felőled, de még csak egy két szavas üzenetet sem dob rád... De mégis miért van ez így?

Nem tudni, mi van köztetek Kép forrása: angelalanter.com

Lehet, hogy egy buliban találkoztatok valamikor régebben, vagy szimplán csak a neten akadtatok össze.

A lényeg, hogy nem vagytok olyan közeli ismerősök ezzel a sráccal, nem jártok együtt, de mégsem tudnád pontosan megmondani, mi van köztetek.

Mert ő az, akivel egy találkozás során szinte a levegőben tapintható az egymás iránti vonzalom, mégsincs veled napi kontaktban, és eszébe sem jutna megkérdezni, hogy érzed magad. Ellenben az új fotóidnál az elsők között nyomja meg a lájkot.

Sosem tudod biztosan, mi folyik köztetek, sőt, azt sem, hogy egyáltalán van-e valami az ártatlan flörtön túl.

De akkor egyáltalán miért lájkol? Kép forrása: i-d.vice.com

Néha felesleges kombinálni és túlgondolni a helyzetet, ugyanis valójában erre a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. És kicsit rideg is.

A tested, a külsőd tetszik neki, de a személyiséged iránt már nem érdeklődik. Ne érezd magad hibásnak ezért, hiszen nem tehetsz róla!

Sajnos ő tipikusan az a srác, aki rákattint az üzenetedre, megválaszolatlanul hagyja, de az Instagramon könnyedén kommentel neked. Mert nem akar ő mély beszélgetésekbe menni veled.

Az már túlságosan bonyolítaná a helyzetet. Ő csak szimplán azt akarja, hogy tudd, létezik. Azt szeretné, hogy ne feledkezz meg róla.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?