Randi után: nem ír, nem keres, de a képeidet lájkolja - mi a teendő

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Mielőtt azt gondolnánk, hogy gyerekes témáról van szó, álljunk meg egy szóra. A facebookot eredetileg ismerkedés céljából írta meg a Zuckerberg, és ma napig megfelel ennek a funkciónak. Nem csoda hát, ha egy hatalmas ismerkedési térként tekintünk rá, és nőként mindenből következtetünk és kombinálunk. 

Adott az a gyakori eset, hogy van egy srác, aki folyton kettős jeleket küld. Tudod, hogy kedvel, hiszen jelét is adja; ha felteszel egy képet, lájkol, sőt, néha még kommentel is alá valami frappánsat. A tudomány viszont ezen a ponton megáll. Nem hív fel telefonon, nem érdeklődik felőled, de még csak egy két szavas üzenetet sem dob rád... De mégis miért van ez így?

Csak felkavarja az állóvizet Kép forrása: classicwoodie.tumblr.com

Számára nem fontos, hogy megkérdezze, milyen napod volt, történt-e valami érdekes a munkahelyeden, vagy hogy szabad vagy-e este egy randira, mert nem akar a pasid lenni. Nem keres kapcsolatot.

Neki az is bőven elég, ha tudja, ott vagy, és beleegyeznél egy találkába, ha esetleg szüksége lenne egy kis társaságra.

Ő az a srác, aki néha feltűnik a semmiből, felkavarja az életedben lévő állóvizet, aztán pedig ugyanilyen gyorsasággal köd előtte, köd utána.

És tudod mit? Talán nincs is ezzel gond.

De akkor egyáltalán miért lájkol? Kép forrása: i-d.vice.com

Néha felesleges kombinálni és túlgondolni a helyzetet, ugyanis valójában erre a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. És kicsit rideg is.

A tested, a külsőd tetszik neki, de a személyiséged iránt már nem érdeklődik. Ne érezd magad hibásnak ezért, hiszen nem tehetsz róla!

Sajnos ő tipikusan az a srác, aki rákattint az üzenetedre, megválaszolatlanul hagyja, de az Instagramon könnyedén kommentel neked. Mert nem akar ő mély beszélgetésekbe menni veled.

Az már túlságosan bonyolítaná a helyzetet. Ő csak szimplán azt akarja, hogy tudd, létezik. Azt szeretné, hogy ne feledkezz meg róla.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba