Az ok, amiért a srác eltűnik néhány randi után, majd mégis felkeres

Szirák Viki
Írta: ,

Veled is megesett már, hogy ismerkedni kezdtél egy férfival, már hetek óta tartott a dolog, majd hirtelen se szó, se beszéd felszívódott? Aztán mire végre elkezdtél volna beletörődni a történtekbe, bekopogtatott az ajtódon, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. De mégis miért tűnik el sok pasi az ismerkedés során, majd tér vissza hozzád?

Ideális helyzetben, amikor elkezdesz valakivel randizgatni, a srác komolyan is gondolja veled. Minden nap megkérdezi, hogy vagy, a találkozók után érdeklődik, hogy hazaértél-e, és még csak fel sem merül benne, hogy eltűnjön napokra, pláne nem hetekre. Ez viszont sokaknak csak vágyálom, hiszen a valóságban rengeteg férfi tekint az ismerkedés kezdeti időszakára afféle szórakozásként. Ők azok, akik szívesen beszélgetnek veled – de nem minden nap. Szeretnek flörtölgetni veled – de rajtad kívül még sok más lánnyal is. Nyitottak a találkozásokra – de csak akkor, ha ők szabhatják meg a részleteket.

Ezek a férfiak nagyon elbűvölőek, viccesek, magabiztosak, és egy perc alatt levesznek téged a lábadról. Elérik, hogy megkedveld őket, érdeklődj irántuk, és izgatottan menj el a randikra. Aztán nagyjából két-három találkozó és számtalan beszélgetés után felszívódnak, és te még csak nem is érted, mi történt. Hiszen semmi sem változott, sőt, azt gondoltad, talán közelebb kerültetek egymáshoz az utóbbi időben.

Az ok, amiért a srác eltűnik néhány randi után, majd mégis visszatér hozzádKép forrása: xload/depositphotos.com

Szomorkodsz, pedig nem is ismered olyan régóta. Aztán amikor elkezdenél beletörődni, hogy ez a srác csak ennyit akart, ismét ír neked, találkozni akar, te pedig értetlenül állsz a dolgok előtt.

Általában ilyenkor a nők többsége ad egy újabb esélyt, majd még egyet, és még egyet, ugyanis ezek a férfiak nem hajlandóak megváltozni (bármennyire is szeretnénk).

Ha ott van melletted, jó vele együtt lenni és boldog vagy, ha pedig eltűnik, szinte magadra sem ismersz, olyannyira kikészülsz. Tudod, hogy nem kellene esélyt adnod neki még egyszer, de ha keres, nem tudsz ellenállni.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)