Hogyan randizhat egy kisgyerekes pár? Tartalmas program ötletek

Kovács Andrea
Írta: ,
Hogyan randizhat egy kisgyerekes pár? Tartalmas program ötletek

Kép forrása: classy-inthecity.com

Nagyon fontos, hogy a randevúk a hosszú távú kapcsolatokban is megmaradjanak – ezt az örökérvényű és gyakori tanácsot egész biztosan te is hallottad. Az idő előre haladtával azonban egyre nehezebb időt szakítani a közös programokra, főleg akkor, amikor még kicsi a gyermeketek. Bár lényeges, hogy alkalmanként édes kettesben is tudjatok maradni, akár a gyermeketekkel is találhattok alkalmat erre az időtöltésre. Mutatunk néhány ötletet!

Szabadtéri programok Kép forrása: stephaniesunderland.com

Nem kell feltétlenül aktivizálnotok magatokat akkor, ha szabadtéri programra vágytok, bár az igaz, hogy egy kirándulással egybekötött vonatozással nem igazán foghattok mellé.

Az nyilván fontos, hogy gyermeketek életkorához és erőnlétéhez igazítsátok a túra hosszát, és lehetőleg olyan útvonalat válasszatok, ahol akad játszótér, vagy csak egy szabadtéri akadálypálya, kilátó.

Remek kültéri program a libegőzés, a sétahajókázás, kompozás, a csónakázás, de a horgászat is. Ezek egyike sem igényel túl nagy energia befektetést részetekről, mégis kicsit különlegesebb időtöltést jelenthet számotokra, segíthet kiszakadni a mindennapos rutinból, az otthoni babázásból.

Kisebb csemeték esetében gondoljatok a babakocsira, hordozóra az ilyen programok esetében, hiszen előbb-utóbb elfáradnak az apróságok.

Végül, de nem utolsó sorban, ha ténylegesen kettesben randiznátok, ám egyelőre nem tudjátok kire hagyni a gyermeketeket, akkor is van néhány lehetőségetek. Azon felül, hogy az alvások alkalmával elmentek ebédelni, miközben a pici a babakocsiban alszik mellettetek, érdemes az otthoni lehetőségeket is maximálisan kihasználni.

Sajnos nem lehet arra alapozni, hogy egész biztosan nem ébred fel a kicsi a romantikázás közepén, de ez ne vegye el a kedveteket!

Kis szerencsével egy-két órát is ázhattok a kádban egy pohár bor társaságában, és mozizhattok otthon egy jó adag pattogatott kukorica mellett.

Nem ez lesz életetek legizgalmasabb randija, az egész biztos, de idővel minden sokkal könnyebben és gördülékenyebben megy majd. Addig csak arra kell ügyelnetek, hogy megőrizzétek az összhangot és a szeretet a kapcsolatotokban, márpedig erre az említett programok is tökéletesek.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!