Randi barkochba – 5 kérdés, amit felteszel magadnak, pedig csak összezavar

Fodor Veronika
Írta: ,

Gondolkodtál már azon, hány kérdést teszel fel magadnak egy randi előtt, és mennyi mindent pörgetsz le a fejedben már jóval azelőtt, hogy egyáltalán elkezdenéd megismerni a kiszemelt férfit? Íme a leggyakoribb kérdésgyűjtemény, ami az új kapcsolat küszöbén megszületik a női fejekben – és legtöbbször felesleges agyaláshoz vezet!

Számít-e a korkülönbség? Kép forrása: lauraivanova.com

A válaszunk nem, hacsak nem kerítesz neki akkora feneket.

A kor alapú sztereotípia ugyanolyan, mint bármelyik másik.

Ha a másik megérint, és úgy érzed, akár fiatalabb kora ellenére is érett gondolkodású, akkor szabadulj meg minden életkorra vonatkozó előítéletedtől és kezd el megismerni a másikat!

Ugyanez igaz arra is, ha idősebb nálad a randipartnered, viszont az élethez való hozzáállásotok és a céljaitok passzolnak egymáshoz.

Meg tudok-e majd bízni benne? Kép forrása: elitedaily.com

Ha ez a gondolat kering a fejedben, akkor nyúlj vissza a gyökerekig, hogy megértsd miből ered ez a negatív érzés. Ha gyerekkorodban láttál vagy tapasztaltál a környezetedben megbízhatatlan férfit, akkor az nagy eséllyel hatást gyakorol a jelenlegi gondolkozásodra.

Teljesen természetes, hogy beépítetted a hitrendszeredbe, de szerencsére csak tudatosságra van szükséged ahhoz, hogy ezt megszüntesd.

Nincs más feladatod, mint belevágni, és minden ellentétes megmozdulást újra bevésni a gondolataidba, ami idővel – légy türelmes – de kiegyenlíti a negatív berögződéseket.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019