Most nem tűnik nagy dolognak, de később rámehet a kapcsolatod: ezekre figyelj oda!

Írta: ,

Ha két ember igazán szereti egymást, sok mindent meg tudnak oldani. Bár az alábbi helyzetek elsőre talán nem is tűnhetnek komoly különbségnek, hosszú távon a legerősebb szerelmet is próbára tehetik, ezért mindenképpen érdemes – legalábbis – beszélni róluk.

Gyerekkérdés Kép forrása: babynameslog.com

Nem tűnhet nagy dolognak mondjuk a 20-as éveid elején, vagy amikor még nem tervezel megállapodni. Egy olyan kapcsolatban azonban, amit mindketten hosszú távon képzeltek el, komoly problémát okozhat, ha egyikőtök nem szeretne szülővé válni – vagy esetleg sokkal később tervezi azt – míg a másik már bármit megadna egy gyerekért.

Ha egyikőtök apró családban gondolkodik, egy, vagy esetleg két gyerekkel, míg a másik gyerekzsivajtól hangos háztartásról álmodik, az szintén gondot okozhat. A szülőséggel kapcsolatos attitűd persze változhat, de nem biztos, hogy érdemes arra alapozni egy kapcsolatot, hogy a másik majd csak megváltozik idővel.

Bulizás vs. kanapé Kép forrása: urbanoutfitters.com

Csak azért, mert egy párt alkottok, még nem vagytok összenőve, de valószínűleg vagytok annyira rugalmasak, hogy hajlandóak vagytok néha kimozdulni a másik kedvéért, vagy épp eltölteni egy összebújós estét a kanapén, míg a haverjaitok a szombat éjszakát róják.

Sőt azzal sincs semmi baj, ha egyikőtök egy buliban ereszti ki a gőzt, míg a másik házhoz rendelt kaját eszik a takaró alatt, miközben a kedvenc sorozatát nézi.

De ha ez minden egyes hétvégén így alakul, és szinte képtelenek vagytok olyan közös programot szervezni, amit mindkettőtök egyformán élvez, akkor az hosszabb távon meg fogja mérgezni a boldogságotokat.