4 intő jel, hogy a pasidra rákattant a legjobb barátnője – és ez őt sem hagyja hidegen

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 intő jel, hogy a pasidra rákattant a legjobb barátnője – és ez őt sem hagyja hidegen

Furcsának érezheted, hogy a pasid kifejezetten jóban van egy másik nővel feltéve, hogy neked nem igazán vannak fiú barátaid. Azonban nem minden esetben kell aggódnod a legjobb barátnője miatt! Sőt, sokszor éppen ő lehet az, aki egyengeti a kapcsolatotokat a háttérben. De melyek azok az intő jelek, amik éppen ennek ellenkezőjére figyelmeztetnek?

A kapcsolatokban az egyik legrosszabb dolog a hasonlítgatás, hiszen ezzel csak azt dörgöljük a másik orra alá, hogy nem elég jó. Ez nyilván semmilyen szinten sem szerencsés, hiszen ha valakivel, akkor a szerelmünkkel – legalább egy kicsit – elfogultnak kell lennünk.

Emiatt rossz jel, ha a pasid többször is olyasmivel rukkol elő, hogy „bezzeg a barátnője…” Az rendben van, hogy azért kedveli, mert olyan, amilyen.

Sőt az is lehet, hogy néhány tulajdonsága jobb, mint neked, de biztos, hogy más területeken te jutsz előnyhöz.

Azonban, mivel eleve mindenki másként viselkedik párkapcsolatban és barátságban, alapjában véve sincs értelme összehasonlítani titeket.

Ne kelljen semmilyen szinten azt érezned, hogy versenyezned kell a barátnőjével, mert az nagyon rossz jel!

 

A legtöbb barátnő ártalmatlan akkor, ha hajlandó veled kommunikálni, láthatóan nyitott, barátságos, mosolygós.

Ennek ellenkezője két esetben állhat fenn: ha ő is hajt a pasidra, és nyilván nem örül, hogy képbe kerültél, illetve, ha valami más miatt nem tartja jó ötletnek, hogy ti együtt vagytok (pl. mert megbántottad a srácot a kapcsolatotok elején).

Amennyiben utóbbiról szó sincs, jó esély van rá, hogy nem csak barátilag próbálja kisajátítani a pasidat.

Pozitív dolog, ha ez a párodnak is leesik, és rájön, hogy milyen játszmákkal próbálkozik a barátnő a háttérben, ellenben intő jel számodra, ha éppen őt védi.

Hiába próbálod felhívni a figyelmet arra, hogy megpróbál titeket elszakítani egymástól, állandóan leint, és a védelmére kel?

Ez sajnos azt jelentheti, hogy hozzá jobban kötődik, mint hozzád.