Rajongás a felsőfokon, avagy miért nem érdeklik a nőket a könnyen megkapható pasik?

Írta: ,

Megfigyelted már, hogy a nők többsége folyamatosan egy megbízható, odaadó partnert keres maga mellé, mégis mikor ezt megkaphatná, gyakran nem is látja már olyan csábítónak. Sokszor beszéltünk már a férfiak vadászösztönéről, de most ideje a nők oldaláról is megvilágítani a témát.

 
 
 
 
 
 
Könnyen jött, könnyen megy Kép forrása: gabrielabalaj.blogspot.hu

1/5 Könnyen jött, könnyen megy

Egy olyan társadalomban élünk, ahol mindenhol azt sulykolják belénk, hogy csak a nehezen megszerzett dolgoknak élvezheted igazán a gyümölcsét.

Ez a szemlélet annyira megfertőzte a magánéletet is, hogy a legtöbb ember már ott is a kihívásokat keresi és egy egyszerű randira is képes úgy tekinteni, mint próbatételre.

Könnyen az is előfordulhat, hogy arra asszociálnak a nők, hogy, ha ilyen könnyen megkaptak valakit, akkor annak hamar lejár a szavatossága is. Éppen ezért szeretik a nehéz prédákat, ezzel tökéletesen ellentmondva igazi vágyaiknak.

 
 
 
 
 
 

2/5 Túl unalmas

A férfiak (még, ha egyesek tagadják is) imádnak a nőkért harcolni és igazi oroszlánként küzdenek, ha a prédájukról van szó. Na már most, kár lenne azt hinni, hogy ez belőlünk, nőkből teljesen hiányzik.

Mi is ugyanúgy a legnagyobb vadat szeretnénk elkapni és nem elégszünk meg egy kisebb zsákmánnyal. Ráadásul, ha valaki nagyon odáig van érted úgy, hogy te felé korántsem küldtél efféle jeleket, akkor ott nagyon hamar kiderül, hogy teljesen egyoldalú a dolog.

Márpedig egy ilyen férfi nem izgalmas, de még csak nem is szórakoztató, hiszen kizárólag veled és a te igényeiddel van elfoglalva, gyakran még önálló gondolata sincs.

És ember legyen a talpán, aki ebbe előbb-utóbb ne unna bele.

 
 
 
 
 
 

3/5 Túlságosan is egy hullámhosszon

Az egy roppant felemelő érzés, mikor találsz egy olyan párt, aki hasonlóképp gondolkodik a világról, mint te, egyeznek a céljaitok és talán még a közös jövő képét is látod magad előtt.

Ám, ha egy férfi vakulásig odáig van érted, akkor könnyen lehet, hogy ezt csak te váltod ki belőle és annyira nem is egyeztek, mint gondolnád. Persze egyetért veled mindenben, de ezt csak a rózsaszín köd mondatja vele.

Márpedig egy nőnek szüksége van egy határozott, erős férfire, akinek van önálló véleménye és még imádott barátnőjével is képes összeszólalkozni, ha éppen nem ért egyet valamiben.

 
 
 
 
 
 
Folyton veled akar lenni Kép forrása: hellofashionblog.com

4/5 Folyton veled akar lenni

Ezzel nem is lenne különösebb baj, de csak egy egészséges pontig.

Ahogy most körbenézel magad körül, lehet, hogy te inkább a fordított esetre látsz példát, vagyis, hogy a nő szeretne sok időt párjával tölteni, de létezik olyan kapcsolat, amiben éppen az ellenkezője áll fent.

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de roppant idegesítő tud lenni, mikor egy férfitől lélegezni is alig tudsz, mert megfojt a szerelmével és túlzott ragaszkodásával.

Igenis legyenek barátai, akikkel néhanapján csap egy görbe estét és ne csak az imádott nője árnyéka legyen.

 
 
 
 
 
 
Nincs nagy izgalom! Kép forrása: blog.urbanoutfitters.com

5/5 Nincs nagy izgalom!

Egy kapcsolatnak mindig az első időszaka a legizgalmasabb. Mikor még mennek az apróbb játszmák és vívódások, no meg az ezzel járó kaland. Néha a nőknek is szükségük van arra, hogy lássák, a kiszemelt pasijuknak bizony van élete rajtuk kívül is.

Ez nem az ő elhanyagolásukat jelenti, hanem azt, hogy mindenkinek meg van a saját élete. Gondold csak el, mennyire őrjítő lenne, ha egy férfi egész nap csak rólad ábrándozna, aranyos üzenetekkel bombázna, míg te végzed a dolgodat és teljesen másra koncentrálsz.

Persze sok nőnek éppen ez az álma, de ők még biztos nem találkoztak ilyen pasival. Ez egy idő után roppant idegesítő tud lenni, főleg mikor te ezt nem igényled. Tudjuk, hogy jó érzés, ha körbe rajonganak, de vigyázz mit kívánsz!