Programok, ha még nem kopogtat az ajtódon a Nagy Ő

Berényi Nóri
Írta: ,
Programok, ha még nem kopogtat az ajtódon a Nagy Ő

Kép forrása: unsplash.com

Általában oka van annak, ha valami, amire nagyon vágyunk, még nem lehet a miénk. Ha úgy érzed, már készen állsz a Nagy Ő-re, de még mindig nem hajlandó besétálni az életedbe, akkor szomorkodás helyett inkább fogd fel úgy ezt az időszakot, mint a cél előtti periódust, amikor mindent bele kell adnod, hogy amikor feltűnik a szőke herceg a láthatáron, te már egy magabiztos, kiforrott személyiség legyél.

Merülj el a saját világodban Kép forrása: unsplash.com

Társas lények vagyunk, tehát vágyakozunk egy olyan ember után, aki a barátunk és szerelmünk is egyben, de magadnak mindig te legyél a legfontosabb. Jöhet az igazi, de akkor se felejtsd el, hogy TE vagy az első. Ez nem azt jelenti, hogy önzőnek kell lenned, hanem azt, hogy soha ne add fel önmagad, mert nem ez a feladatod az életedben.

Alakíts ki egy saját belső világot, ahova bármikor szívesen elvonulhatsz, akár meditálni, akár zenét hallgatni, vagy csak úgy gondolkozni. Ide senki mást ne engedj be, még a számodra legfontosabb személyt se. Nem azért, mert önző vagy, hanem azért, mert a lelkednek szüksége van ilyenfajta magányra, amikor megszűnik a külső zaj.

Hol van már? Kép forrása: unsplash.com

Sokszor teszed fel magadnak a kérdést, hogy hol van már az a férfi, aki életed társa lehet, aki tökéletesen passzol hozzád? Nos, a válasz benned van és egyedül te tudod megválaszolni, azonban az esetek többségére igaz, hogy az élet csak akkor nyújtja át ezüst tálcán az illetőt, ha te már készen állsz rá.

Amikor ezt belátod, és nem az univerzumot hibáztatod azért, hogy még nincs melletted álmaid férfija, akkor szépen lassan elkezdesz dolgozni magadon.

Megtanulod szeretni magad az összes hibáddal együtt, melyekbe egy férfi ugyan úgy bele fog szeretni, mint ahogyan te. De ameddig nem hozod rendbe a saját kis világodat, addig más sem veszi észre a benned rejlő kincseket. Hidd el, ha te készen állsz a Nagy Ő érkezésére, az élet gondoskodni fog róla, hogy abban a szent percben megkapd magad mellé. Ha ez eddig nem történt meg, akkor valószínű, hogy még dolgod van magaddal.