3 praktika, amit elleshetsz a rosszlányoktól - vajon ők mivel hódítják meg a pasikat?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
3 praktika, amit elleshetsz a rosszlányoktól - vajon ők mivel hódítják meg a pasikat?

Kép forrása: mne_len/depositphotos.com

Bár a többség nem igazán kedveli a „rosszlányokat”, mert sokan úgy vélik, kifejezetten foglalt pasikra utaznak és egyetlen céljuk szétzilálni a kapcsolatokat. Ez azért elég csúnya általánosítás! Ami biztos, hogy van mit tanulni ezektől a nőktől, hiszen igazán értenek a férfiak nyelvén. Néhány vonásukat, praktikájukat ellesve te is érdekesebbé és különlegesebbé teheted az egyéniségedet!

Első helyen saját maguk szerepelnek

A rosszlányok egyik legismeretesebb tulajdonsága közé tartozik, hogy ők kellően önzőek ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, az életükben. Ez azt jelenti, hogy legyen bármilyen sűrű a napjuk, az életük, mindig szakítanak időt arra, hogy saját magukkal is foglalkozzanak. Ez jelenthet szépségápolást, edzés, vagy éppen lelki feltöltődést, a lényeg az, hogy tudják, tenni kell azért, hogy egyensúlyba kerülhessenek önmagukkal.

Sok nő ezt a luxust egyszerűen nem engedi meg magának, helyette inkább a szerelmét babusgatja, egy nappal előbbre főz, vagy még egy kicsit takarít, dolgozik.

Nem arról van szó, hogy ezek ördögtől való dolgok lennének, vagy ne kellene megcsinálni őket! De mindez a legtöbbször azt feltételezi, hogy sokan teljesen hátulra sorolják saját magukat a fontossági sorrendben. A rosszlányok esetében erről szó sem lehet, és mondhatjuk bátran, hogy nekik van igazuk. Az énidő mindenki életében kiemelkedően fontos szerepet kell, hogy kapjon!

3 praktika, amit elleshetsz a „rosszlányoktól” - vajon ők mivel hódítják meg a férfiakat?

Nem törődnek mások véleményével

Legalábbis nem annyira, mint a többség. Természetesen saját magunkkal hozott készség, hogy foglalkozzunk a környezetünk véleményével, az már egyénfüggő, kire, mekkora hatást gyakorol a közösség visszajelzése. Ami biztos, hogy a rosszlányok nem igazán adnak mások negatív véleményére, hiszen, ha így tennének, alighanem hamar visszavonulót kellene fújniuk.

Ők már eljutottak arra a szintre, hogy egy dologra koncentrálnak igazán: saját magukra. Tisztában vannak vele, hogy adni csak úgy tudnak, ha nem veszítik szem elől saját magukat. Az ebből fakadó önbizalom pedig kihat majd magánéletükre és munkájukra egyaránt.

Nem a rosszlánynak kell figyelnie, hogy a férfi házas-e, hanem a házas férfinak kell úgy viselkednie, hogy azt ne lehessen flörtölésnek, vagy akár annál többnek felfogni. Nem a rosszlánynak kell azzal foglalkoznia, hogy mások szerint úgy öltözködik, mint aki a kifutóról jött, hanem a többieknek kell elgondolkozniuk rajta, egyáltalán miért akadnak fel ilyesmin.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!