3 praktika, amit elleshetsz a „rosszlányoktól” - vajon ők mivel hódítják meg a férfiakat?

Írta: ,

Bár a többség nem igazán kedveli a „rosszlányokat”, mert sokan úgy vélik, kifejezetten foglalt pasikra utaznak és egyetlen céljuk szétzilálni a kapcsolatokat. Ez azért elég csúnya általánosítás! Ami biztos, hogy van mit tanulni ezektől a nőktől, hiszen igazán értenek a férfiak nyelvén. Néhány vonásukat, praktikájukat ellesve te is érdekesebbé és különlegesebbé teheted az egyéniségedet!

Első helyen saját maguk szerepelnek

A rosszlányok egyik legismeretesebb tulajdonsága közé tartozik, hogy ők kellően önzőek ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, az életükben. Ez azt jelenti, hogy legyen bármilyen sűrű a napjuk, az életük, mindig szakítanak időt arra, hogy saját magukkal is foglalkozzanak. Ez jelenthet szépségápolást, edzés, vagy éppen lelki feltöltődést, a lényeg az, hogy tudják, tenni kell azért, hogy egyensúlyba kerülhessenek önmagukkal.

Sok nő ezt a luxust egyszerűen nem engedi meg magának, helyette inkább a szerelmét babusgatja, egy nappal előbbre főz, vagy még egy kicsit takarít, dolgozik.

Nem arról van szó, hogy ezek ördögtől való dolgok lennének, vagy ne kellene megcsinálni őket! De mindez a legtöbbször azt feltételezi, hogy sokan teljesen hátulra sorolják saját magukat a fontossági sorrendben. A rosszlányok esetében erről szó sem lehet, és mondhatjuk bátran, hogy nekik van igazuk. Az énidő mindenki életében kiemelkedően fontos szerepet kell, hogy kapjon!

Nem törődnek mások véleményével

Legalábbis nem annyira, mint a többség. Természetesen saját magunkkal hozott készség, hogy foglalkozzunk a környezetünk véleményével, az már egyénfüggő, kire, mekkora hatást gyakorol a közösség visszajelzése. Ami biztos, hogy a rosszlányok nem igazán adnak mások negatív véleményére, hiszen, ha így tennének, alighanem hamar visszavonulót kellene fújniuk.

Ők már eljutottak arra a szintre, hogy egy dologra koncentrálnak igazán: saját magukra. Tisztában vannak vele, hogy adni csak úgy tudnak, ha nem veszítik szem elől saját magukat. Az ebből fakadó önbizalom pedig kihat majd magánéletükre és munkájukra egyaránt.

Nem a rosszlánynak kell figyelnie, hogy a férfi házas-e, hanem a házas férfinak kell úgy viselkednie, hogy azt ne lehessen flörtölésnek, vagy akár annál többnek felfogni. Nem a rosszlánynak kell azzal foglalkoznia, hogy mások szerint úgy öltözködik, mint aki a kifutóról jött, hanem a többieknek kell elgondolkozniuk rajta, egyáltalán miért akadnak fel ilyesmin.