4 dolog, amit sosem lenne szabad posztolnod a párkapcsolatodról

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 dolog, amit sosem lenne szabad posztolnod a párkapcsolatodról

Felmérésekkel már alátámasztották, hogy azok a párok, akik igazán boldogok, nem posztolnak túl sokat magukról a közösségi oldalakon. Vannak, akik ezzel a megállapítással vajmi keveset foglalkoznak, és nem csupán fotókkal, hanem jóval személyesebb kiírásokkal is rendszeresen elárasztják az internetet. Pedig ezeket sosem lenne szabad posztolnod a kapcsolatodról!

Utalgatások Kép forrása: chezagnes.tumblr.com

Nem csupán a párkapcsolatokra, hanem minden baráti, családi viszonyra is igaz, hogy az utalgatás nem vezet célra.

A legtöbbször a párunknak fogalma sem lesz, mit szeretnénk, ha csak célozgatunk a vágyainkra – már csak ezért is teljesen felesleges különféle nyilvános utalgatásokkal véleményt nyilvánítani.

Főleg akkor, ha ezek a célzások nagyon is indulatosak, vagy olyan problémát feszegetnek, amit érdemes lenne mielőbb normálisan megbeszélnetek. Pl. ne írj ki egy vita után olyasmit, hogy „végre elszabadultál otthonról” avagy a pokolból, hiszen ez nyilván neked sem esne jól.

Az ismerőseitek is pontosan tudni fogják, hogy feszültség van köztetek, amit sokkal nehezebb orvosolni a nyílt színtéren, mint a négy fal között, kettesben.

Emellett jogosan gondolják, hogy utalgatás helyett sokkal célravezetőbb a nyílt kommunikáció, amire kiváló lehetőséget kínál pl. a privát levelezés (ha már mindenáron az internet segítségével akartok beszélgetni).

Nem csak az lehet intim, amin mindketten szerepeltek! Bőven kimeríti ezt a fogalmat az is, ha a párod édesen alszik az ágyban melletted, vagy összebújva isszátok a forró kakaót.

A férfiak nem szeretnek sebezhetőnek, érzékenynek mutatkozni, legfeljebb otthon, szigorúan édes kettesben lazítanak kicsit az elvárásokon. Ezért aztán, amikor ilyen jelenetet posztolsz róla az engedélye nélkül, kicsit megrendül benned a bizalma.

Tudat alatt is attól fog félni, hogy nem lehet előtted önmaga, sosem gyengülhet el egy kicsit, mert annak azonnal meglesz a látszata és az eredménye.

Azt ugyanis borítékolhatod, hogy – ha nem is feltétlenül nyilvánosan – de a haverjai, kollégái szekálni fogják emiatt.

Egyébként is jogsértő a beleegyezése nélkül tartalmat megosztani valakiről, de a férfiak büszkesége könnyen sebezhető, így nem szerencsés visszaélned azzal, ha ilyen bizalmas jelenetet kaptál lencsevégre.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv