Mit tegyél, ha olyan férfiba szeretsz, aki nem viszonozhatja?

Berényi Nóri
Írta: ,

Ez a szerelem olyan fajtája, melyet a legtöbben szeretnének elkerülni, mivel egy dolog biztosan garantált ebben az esetben… a fájdalom. Viszont a legnagyobb probléma az, hogy ezt nem te irányítod. Egyszer csak megtörténik és szinte semmit nem tehetsz ellene, vagy mégis?

 Ne tegyél úgy, mintha ott sem lenne! Kép forrása: unsplash

Nem az a megoldás, ha elnyomod magadban az érzést és úgy teszel, mintha nem is lenne, mert ezzel pontosan csak azt érzed, hogy még intenzívebb legyen.

Az a legjobb döntés, ha a probléma mélyére ásol és foglalkozol vele. Ez viszont nem az önsajnálatot jelenti, hanem azt, hogy kezeled magad és felvállalod az érzelmeidet.

Vedd számításba azt is, hogy ezen nem egyedül kell keresztülmenned. Nyugodtan avasd be a bizalmasaidat és kérd ki azok tanácsát, akik a legjobban ismernek téged.

Miért pont ő? Kép forrása: unsplash

Talán már a te szádból is elhangzott ez a kérdés, ha éppen egy plátói szerelem közepén találtad magad. A rossz ebben az, hogy kontrollálhatatlan és nem te irányítod.

Egyszerűen csak megtörténik és ott van a szikra. Ez nem az az eset, amikor a kedvenc színészedbe, vagy énekesedbe zúgtál bele, hanem az, amikor van egy kiszemelted, akit csodálsz, szinte zsigeri szinten vonzódsz hozzá, de valamilyen ok miatt nem tudsz, vagy akarsz lépni.

Azt nem tudod befolyásolni, hogy kihez vonzódsz, azt viszont igen, hogy miként reagálod le.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019