5 pasizási alapszabály, ha mostanában túl sokszor mellé nyúltál

Berényi Nóri
Írta: ,
5 pasizási alapszabály, ha mostanában túl sokszor mellé nyúltál

Kép forrása: unsplash

Van, hogy azt érezzük, mi mindent jól csinálunk, mégsem érkezik meg az életünkbe a megfelelő partner. Te is ezt érzed jelenleg? Hogy mindig csak a békák találnak be? De akkor hol van a herceged, akiről már kislány korod óta álmodozol? Ha herceget nem is, egy hús-vér férfit segítünk neked becserkészni, akire talán megéri várni. Na, de előtte még dolgod van magaddal!

Tanulj a hibáidból! Kép forrása: pexels.com

Nem azért kapjuk az élettől a leckéket, hogy aztán sorra elkövessük ugyan azokat a hibákat. Talán ez teljesen egyértelmű számodra, mégsem tesszük meg az ehhez szükséges lépéseket és nagyon nehezen változtatunk jól berögzült szokásainkon.

A titok kulcsa pedig az élet legtöbb területén mindig az, hogy állj készen a folyamatos változásra. Párkapcsolat terén például lásd meg a saját hibáidat, elemezd ki, hogy mit rontottatok el (hiszen ez mindig két emberes munka), majd vond le a megfelelő következtetéseket, hogy aztán tiszta lappal kezdhesd meg az ismerkedést. Ha ezt nem teszed meg önmagadért, újból és újból szembesülni fogsz az elhibázott dolgaiddal.

Az értéked Kép forrása: pexels.com

Beszéljünk egy kicsit önmagad értékeléséről. Nagyon figyelned kell arra, hogy soha ne becsüld le önmagadat, vagyis üldözd el azokat a gondolatokat, hogy "Neki nem vagyok elég jó", "Őt úgysem kaphatom meg soha", mert ezzel csak még több békát vonzol be az életedbe.

Ha hiszünk abban a tézisben, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van, akkor szerinted ezen mondatok hallatán, hogy fog reagálni az univerzum, sors, Isten, vagy amiben éppen te hiszel? Azt fogja mondani, hogy rendben, akkor tényleg nem kapod meg ezeket, mivel ezt érzed, mondod és gondolod.

Ellenben, ha te tisztában vagy értékeiddel (és ez nem nagyképűség), akkor mondhatod azt is, hogy márpedig te a legjobbat érdemled és meg is kaphatod. Ugye, hogy mennyivel másképp hangzik?

 

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?