Pasizási alapszabályok, ha mostanában túl sok békát csókoltál

Berényi Nóri
Írta: ,
Pasizási alapszabályok, ha mostanában túl sok békát csókoltál

Kép forrása: unsplash

Van, hogy azt érezzük, mi mindent jól csinálunk, mégsem érkezik meg az életünkbe a megfelelő partner. Te is ezt érzed jelenleg? Hogy mindig csak a békák találnak be? De akkor hol van a herceged, akiről már kislány korod óta álmodozol? Ha herceget nem is, egy hús-vér férfit segítünk neked becserkészni, akire talán megéri várni. Na, de előtte még dolgod van magaddal!

Az értéked Kép forrása: pexels.com

Beszéljünk egy kicsit önmagad értékeléséről. Nagyon figyelned kell arra, hogy soha ne becsüld le önmagadat, vagyis üldözd el azokat a gondolatokat, hogy "Neki nem vagyok elég jó", "Őt úgysem kaphatom meg soha", mert ezzel csak még több békát vonzol be az életedbe.

Ha hiszünk abban a tézisben, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van, akkor szerinted ezen mondatok hallatán, hogy fog reagálni az univerzum, sors, Isten, vagy amiben éppen te hiszel? Azt fogja mondani, hogy rendben, akkor tényleg nem kapod meg ezeket, mivel ezt érzed, mondod és gondolod.

Ellenben, ha te tisztában vagy értékeiddel (és ez nem nagyképűség), akkor mondhatod azt is, hogy márpedig te a legjobbat érdemled és meg is kaphatod. Ugye, hogy mennyivel másképp hangzik?

 

Ne a tökéletest keresd! Kép forrása: pexels.com

Mert félő, hogy nem fogod megtalálni. Azok a nők, akik egész életükben a nagy Ő-t kutatják, könnyen magukra maradhatnak.

Nem létezik a tökéletes férfi, ahogy te sem, mi sem vagyunk tökéletesek.

Arra kellene törekedned, hogy találj egy társat, aki megért, aki jóban-rosszban kitart melletted és, akire legjobb barátodként tekinthetsz.

Ez sokkal szerethetőbb álom, mint egy olyan pasi után sóvárogni, aki csak a fejedben létezik.