Pasizási alapszabályok, ha mostanában túl sok békát csókoltál

Írta: ,

Van, hogy azt érezzük, mi mindent jól csinálunk, mégsem érkezik meg az életünkbe a megfelelő partner. Te is ezt érzed jelenleg? Hogy mindig csak a békák találnak be? De akkor hol van a herceged, akiről már kislány korod óta álmodozol? Ha herceget nem is, egy hús-vér férfit segítünk neked becserkészni, akire talán megéri várni. Na, de előtte még dolgod van magaddal!

Az értéked Kép forrása: pexels.com

1/5 Az értéked

Beszéljünk egy kicsit önmagad értékeléséről. Nagyon figyelned kell arra, hogy soha ne becsüld le önmagadat, vagyis üldözd el azokat a gondolatokat, hogy "Neki nem vagyok elég jó", "Őt úgysem kaphatom meg soha", mert ezzel csak még több békát vonzol be az életedbe.

Ha hiszünk abban a tézisben, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van, akkor szerinted ezen mondatok hallatán, hogy fog reagálni az univerzum, sors, Isten, vagy amiben éppen te hiszel? Azt fogja mondani, hogy rendben, akkor tényleg nem kapod meg ezeket, mivel ezt érzed, mondod és gondolod.

Ellenben, ha te tisztában vagy értékeiddel (és ez nem nagyképűség), akkor mondhatod azt is, hogy márpedig te a legjobbat érdemled és meg is kaphatod. Ugye, hogy mennyivel másképp hangzik?

 

Ne a tökéletest keresd! Kép forrása: pexels.com

2/5 Ne a tökéletest keresd!

Mert félő, hogy nem fogod megtalálni. Azok a nők, akik egész életükben a nagy Ő-t kutatják, könnyen magukra maradhatnak.

Nem létezik a tökéletes férfi, ahogy te sem, mi sem vagyunk tökéletesek.

Arra kellene törekedned, hogy találj egy társat, aki megért, aki jóban-rosszban kitart melletted és, akire legjobb barátodként tekinthetsz.

Ez sokkal szerethetőbb álom, mint egy olyan pasi után sóvárogni, aki csak a fejedben létezik.

Hagyd a rosszfiúkat! Kép forrása: pexels.com

3/5 Hagyd a rosszfiúkat!

Bár a legtöbb nő mindig elmondja, hogy már vágyik egy szerethető, megértő társra, amikor az élet az útjába sodorja, akkor valahogy mégsem nyújt számára olyan vonzó látványt. Ellenben az igazi rosszfiúkkal, akik garantáltan szívtörést okoznak és ezzel a nők többsége már a játék elején tisztában van. Lehet, hogy nagyon szexi tud lenni egy férfi, akiért küzdeni kell, de hidd el, hosszútávon egyáltalán nem éri meg ilyen kapcsolatokba bonyolódni.

Adj esélyt annak, aki tényleg szeretettel és figyelemmel közeledik feléd. Ilyenkor hajlamosak vagyunk arra asszociálni, hogy mellette túl egysíkú, biztonságos és unalmas lenne az élet, pedig ez nem így van. Csak merj belevágni!

Ismerj meg! Kép forrása: pexels.com

4/5 Ismerj meg!

Annyi embert, amennyit csak tudsz! Ne félj másokkal érintkezni.

Olyanokkal sem, akik elsőre talán teljesen más világba tartoznak és úgy gondolod, hogy semmilyen közös témátok nem lehet. Hagyd a buta sztereotípiákat és kezdj el igazán élni. Ne legyél előítéletes, ne ítélj rögtön külső alapján.

Például, ha van egy jófej, humoros pasi, aki megőrül érted, neked viszont nem tetszik az öltözködési stílusa, akkor ne mondj le róla rögtön! Egyrészt ez tényleg egy olyan dolog, amin akár pár óra alatt lehet változtatni, másrészt pedig egy emberben annyival több van a külsejénél. Ha leragadsz a külsőségeknél, akkor könnyen elkerülhetnek a igaz értékű emberek.

Tanulj a hibáidból! Kép forrása: pexels.com

5/5 Tanulj a hibáidból!

Nem azért kapjuk az élettől a leckéket, hogy aztán sorra elkövessük ugyan azokat a hibákat. Talán ez teljesen egyértelmű számodra, mégsem tesszük meg az ehhez szükséges lépéseket és nagyon nehezen változtatunk jól berögzült szokásainkon.

A titok kulcsa pedig az élet legtöbb területén mindig az, hogy állj készen a folyamatos változásra. Párkapcsolat terén például lásd meg a saját hibáidat, elemezd ki, hogy mit rontottatok el (hiszen ez mindig két emberes munka), majd vond le a megfelelő következtetéseket, hogy aztán tiszta lappal kezdhesd meg az ismerkedést. Ha ezt nem teszed meg önmagadért, újból és újból szembesülni fogsz az elhibázott dolgaiddal.