5+1 meglepő tulajdonság, amit a nők vonzónak tartanak egy pasiban

Marity Mira
Írta: ,

Elgondolkodtál már azon, miért szereted azt a férfit, akivel együtt vagy? A tudomány olyan különös pszichológiai okokat talált arra a kérdésre, hogy mi tetszik a nőknek egy adott pasiban, amelyekből jó pár eszünkbe sem jutna. Lejárt tehát azoknak a felszínes sztereotípiáknak az ideje, amelyek szerint akkor vonzó egy férfi, ha ellenállhatatlanul jóképű, egy igazi Casanova az ágyban, vagy éppen fejedelmien gazdag. Lássuk, mik a férfiak legütősebb szexepiljei!

Úgy tűnik, letűnt a rosszfiúk ideje is, mert a nőket manapság sokkal jobban vonzza az, ha egy férfi kedves, gyengéd és figyelmes, mint hogyha egy érzelemmentes alfahím lenne.

A Men’s Health című rangos férfimagazin felmérése szerint a 21 és 54 év közötti nők olyan pozitív és szolid tulajdonságokat kedvelnek a férfiakban, mint a hűség, a megbízhatóság és a kedvesség.

Szerintük ezek a jellemvonások bizalmat adnak, és ez a legfontosabb egy kapcsolatban.

 

Meglepő eredményre jutott egy tanulmány, amit Dr. Tanya Vacharkulksemsu, a Kaliforniai Egyetem vezető kutatója készített 2016-ban.

Eszerint a nők kívánatosabbnak tartják azokat a férfiakat, akik szabadon használják a testbeszédet, széles mozdulatokkal gesztikulálnak, és szinte kitöltik a teret a testükkel kommunikáció közben.

Az úgynevezett expanzív testtartás erőt és önbizalmat fejez ki, ami vonzó a női nem számára.

 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!